Fannys Favvo Inspiration och pepp kitchenstories Kost Recensioner Vardagsuppdatering

GLASSGOTT

Att jag tycker att glass är bland det absolut bästa i hela världen, har jag berättat för er otaliga gånger. Nu i sommartider är det onekligen glassäsong, men för mig finns det ingen säsong då glass inte är en obligatorisk himla fin del av vardagen. Det finns alltid plats och tid och tillfälle för glassätande – alltid!

För någon vecka sedan samlade jag mina absoluta favoriter av mina egna glassrecept i det här inlägget, men faktiskt – jag köper en hel del glass i butik också. Precis som med choklad, så har jag någon fix idé av att allt och alla varianter måste smakas. Någon måste ju offra sig för att grundligt utforska utbudet, eller hur? Precis. Jag har tagit på mig den.

I helgen provade jag de två nya smakerna från Lohilo. Ärligt talat har jag tidigare bara provat Lohilo-glass på mässor och event, och varför jag inte köpt hem dem kan jag inte svara på för jag har alltid gillat dem. Det har finslipats på både innehåll och proportioner för att optimera konsistens och smak mellan de olika batcherna, och den här, den tredje batchen, är verkligen topp. Nu är ju jag lite glassnörd och förmodligen vad som klassas som kräsen, så med handen på hjärtat trodde jag kanske inte riktigt att jag skulle tokdigga de här två så mycket som jag gjorde.

Tre byttor glass, två personer, en lördagkväll – och jag kunde inte spenderat kvällen bättre!

lohilo1De nya smakerna kommer ut i butik NU denna vecka, och jag vet i alla fall en som kommer springa direkt till frysdisken på den lokala ICA’n senare idag..

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar