healthstories Inspiration och pepp Kost Vardagsuppdatering

Septembernytt i snackshyllan

septnyttbodystore

Tidigare i veckan fick jag hem lite ”sportiga nyheter” från bodystore, bland annat den omtalade ProPud, har ni smakat? Jag har smakat både choklad och karamell, som hittas i ungefär alla matvarubutiker numera. Njaaaa jag vet inte alltså.. just pudding i sig har aldrig varit min grej. Jag är väldigt skeptisk till konsistensen av pudding. Så det faktum att jag inte tycker den är värst mycket pudding alls, utan snarare en…söt kräm (?) är positivt i min värld. Karamellsmaken slår dock chokladen (jo faktiskt), och det mest för att saker smaksatta med choklad i min mening lätt blir väldigt mesiga. Så även denna puddingen. Men karamell-varianten med någon härlig topping, är riktig god!

RAW BITE Jordnöt smakar kort och gott jordnöt. Eftersom jag älskar jordnöt föll den mig givetvis i smaken. Men mycket mer än jordnöt är den o andra sidan inte heller. Jag åt min såhär: jag smulade itu den, blandade med hackad choklad, och hade slutligen alltihop över den chokladsmakande propud:en. Det var ett av veckans bättre mellis, helt klart!

Minns ni granolabarsen jag skrev om för någon vecka sedan? Som jag gjort med den nya blåbär & kokos-granolan från Kung Markatta? En annan nyhet från KM, förutom granolan i tre goda smaker, är en snacksmix med tamarikryddade cashewnötter. Precis lika god som den låter, kan jag intyga. Tamarimandlarna var en favorit sedan tidigare, men eftersom cashewnöten är min absoluta favoritnöt så måste jag nog säga att den här nya snacksmixen är snäppet vassare ändå. Mums!

septnyttKM

Du kanske gillar

2 Kommentarer

  • Svara
    Linda Assarsson
    11 september, 2015 at 20:39

    Jag köpte den proteinpuddingen och såg fram emot att smaka 🙂
    Men..den smakade vidrigt och var helt rinnig som en sås!
    Snacka om besviken..

  • Svara
    Linda Assarsson
    11 september, 2015 at 20:39

    Jag köpte den proteinpuddingen och såg fram emot att smaka 🙂
    Men..den smakade vidrigt och var helt rinnig som en sås!
    Snacka om besviken..

Lämna ett svar