GLASS kitchenstories Kost MOUSSE, KRÄM & PUDDING Okategorierat Recept

Approved by Tyngre: Barebells Proteinpudding (och hur en gör härligaste chokladglassen)

Igår hade jag lätta feberkänningar och huvudvärk, så alla aktiviteter utanför hemmet ställdes in och istället lunkade jag runt i sov-tischa här hemma precis heela dagen. Jag bakade, fotade, städade – och så la jag orimligt mycket tid på att få till en liten videosnutt att posta på instagram. En video där jag visar hur en gör krämig och härlig chokladglass med bara en enda ingrediens (+browniesmul. För har en lite favoritbrownie kvar i kylen slänger en givetvis ner det i chokladglassen också)

Tricket med glassen och vad som gjorde den så krämig, var att jag gjorde den på protein-puddingTyngre ihop med Barebells släppte i torsdags tre smaker av proteinpudding, så jag svängde förbi gänget på Gymmet Stockholm för att smaka på nyheterna + bjuda tillbaka med några bitar av min favoritbrownie. Ärligt talat brukar jag inte tycka att pudding är sådär jättespännande kanske. Framför allt inte de ”nyttigare” varianterna som dykt upp i butiker de senaste åren, för de har liksom varit…. rätt intetsägande? Chokladsmakande mejeriprodukter överlag brukar inte gå hem hos mig, av den enkla anledningen att de sällan smakar så mycket choklad alls. Utan mer… mjölk med en hint av oboy? Så jag blev verkligen positivt överraskad av de här puddingarnas fina smak, i synnerhet den med chokladsmak – för den smakade faktiskt choklad! Inte oboy. Choklad. Så pass mycket att när jag gjorde glassen, så behövde inte minsta lilla kakao tillsättas.

Puddingen finns i smakerna Päron & VaniljDouble Chocolate och Coconut Dream. Och hallå (!) hur snygga är de inte?!

barebells1

Du kanske gillar

1 Kommentar

  • Svara
    Jenny
    23 juli, 2016 at 12:50

    Vad snygg sidan blev! Och toppen med receptindex! ? Förstår att det har tagit lång tid att sortera alla recept, men så mycket enklare nu att hitta det man är ute efter!

Lämna ett svar