#throwbackthursday Okategorierat Vardagsuppdatering

Instalately

Följer ni mig på instagram? Där postar jag smått och gott ur vardagen, exempelvis delar jag klipp som visar vad jag gör på gymmet, och ibland en bild på en typisk lunch (som allt som oftast är någon typ av plocktallrik) – ja och så blir det en hel del Nala, såklart.

Såhär kan det se ut;

instalat1

Jag har ca femtontusen bilder på suddig Nala. När jag lyckas få en bara semi-suddig bild känns den genast insta-vänlig. På denna bild demonstrerar Nala fin rörlighet, när hon beundrar sin nya (stooora) kompis Ragnar. Som för övrigt är ett fantastiskt namn på en ståtlig Mastiff, eller hur?! || Inte helt otippat är det mycket ätbart gotte i mitt instaflöde också. Här min favoritsmak från Add Ice Cream, cookie dough, och den nya smaken från Karl Fazer. Allt nytt måste ju testat, ni vet.


instalat3

För några veckor sedan fick jag hem några plagg från BLACC’s senaste kollektion, och de här tightsen med tillhörande sporttop tyckte jag var himla fina. Vilket var värt att förevigas på bild, eftersom jag sällan bär så färgglada kläder. || Ibland visar jag lite ”behind the scenes” från olika projekt också, på bild här ovan en bit av min galet goda chokladmousse-tårta jag filmade receptet till för några veckor sedan.


instalat2

Jag testar som sagt allt nytt jag kommer över, och mycket av det hamnar på instagram. Barebells har kommit med två nya smaker; vanilj och jordgubb, och jag gillar båda! Vaniljen är nog den jag äter oftast, eftersom den passar bra till så mycket. || Nocco’s säsongssmak inför påsk har jag bloggat om tidigare men på instagram fick Nala vara med på ett hörn också. Med gul fjäder bakom örat. Inga konstigheter.


instalat4

Ja. En hel del Nala blir det alltså… Fast, det behöver inte motiveras va?


instalat6

Annat som hänt och förevigats på instagram: jag har piercat septum, njutit av sparade jul-favoriter, brakat in i en vass kant och fått ett helt blått och svullet lår, vilket givetvis krävde tröst-gos i sängen med glass, choklad och en bok.


instalat5

Slutligen en klassisk ”throwback”/transformation-bild: Nala väger nu strax över 17 kilo – när jag fick hem henne i slutet av oktober vägde hon 4,5 kilo… det går så himla snabbt!

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar