Vardagsuppdatering

”A party without cake is just a meeting”

Mitt lilla målarboks-bibliotek växer till sig, och jag har nu ett tiotal böcker med motiv av olika slag att färglägga när jag behöver varva ner lite. Jag har visat er en hel del tidigare, bland annat har jag flera böcker ur serien Kreativitet & Mindfulness, och när det ska resas passar en liten målarbok i pocketformat perfekt att packa ner i väskan. Ibland pysslar jag till det ytterligare ett snäpp, som när jag gjorde en liten ”tavel-serie” att ge min mor på morsdag, HÄR visade jag det.

Idag tänkte jag i alla fall visa er mina två nyaste favoriter som tillkommit till samlingen: en liten yvkortsbok och en större målarbok med citat.

From me to you : 20 grerting cards to color (if you want)  Karin Ohlsson

En söt liten målarbok med 20 motiv tryckta på ett rejält papper som en kan riva ut, färglägga och använda som vykort eller gratulationskort. Jag köpte den på Designtorget för 115:-, men har sett att den finns lite överallt nu, tex på Åhlens och Adlibris.

Coloring Quotes

En målarbok med den stora fördelen att bara ena sidan är mönstrad, så en kan klippa/skära ut motiven för att hänga upp/rama in om en vill. Boken innehåller 38 motiv i form av söta/peppiga/härliga ”citat”, och pappret är av det rejälare slaget. Jag hittade den på Panduro för 99:-.

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar