mobil Vardagsuppdatering

Halloweenkalas

Igår inledde Nala och jag helgen med att ta en morgontur i duggregn, och när hon sedan tog en liten powernap över lunch smet jag och Jocke iväg till gymmet en snabbis. Därefter hoppade vi in i bilen allihop för att köra mot Stockholm och min mosters fantastiska lägenhet på söder.

Vi hämtade sushi och åt en trevlig middag med min moster, sedan fick Nala mysa kvar hos henne medan jag och Jocke rörde oss några kvarter bort för att gå på halloweenfest. Jag tror inte jag varit på en regelrätt halloweenfest sedan mellanstadiet, så det var riktigt roligt att kliva in hos vår vän Pauline, som verkligen gått all in för att fixa en kuslig stämning.


Dagen idag har varit lugn och i skrivande stund ligger vi i soffan, Jocke med pizza och jag med glass, med Nala snarkandes vid våra fötter. Bästa möjliga sätt att avsluta en helg på, tycker jag. Om ni får möjlighet att spöka ut er och gå på halloweenkalas, gör det! Det är ju så härligt att få klä ut sig och kliva in i en läskig låtsasvärld för en kväll.

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar