Recensioner Vardagsuppdatering

Iherb: test av ny choklad, vad är ”trial items” och vad är det enda jag stör mig på med iherbs hemsida?

Nu var det många år sedan jag la min första order på iherb. Genom åren har jag beställt hem och testat allt från vego-”bacon” till sockerfria m&m’s, och även om en hel del saker är sådant jag sedan inte har beställt igen, så har jag några favoriter som jag fortfarande klickar hem var och varannan månad. Exempelvis kryddmixerna från Mrs Dash (mina favoriter är ”Fiesta Lime” och ”Chicken Grilling Blends”) och choklad från bland annat Alter Eco eller Chocolove. I slutet av oktober klickade jag hem ett par grejer igen, dels några gamla favoriter men även lite nytt. Så idag tänkte jag visa er vad paketet innehöll!

Trots att jag alltid, alltid går in och kollar noga vad som finns inom kategorin ”choklad”, så hade jag helt missat Endangered Species och deras choklad. Vet inte om de eventuellt är nya på iherb (?) men oavsett blev det i alla fall en första test för min del, när jag nu beställde hem deras chocolate bites i två olika smaker (Sea Salt & Almonds + Caramel & Seasalt). Det är himla smidigt med portionsförpackade chokladbitar, i alla fall om en är som jag och liksom lätt ser alla förpackningar som ”en portion”, oavsett storlek och totalinnehåll. Smaken då? Just nu är jag inne i en lite ljusare chokladperiod, och äter mest 45-60%ig choklad, och kanske var det därför jag tyckte de här bitarna smakade ganska… intensivt. Chokladen beskrivs visserligen som ”bittersweet”, så jag borde väl inte ha väntat mig något annat. God var den i alla fall, båda smakerna jag testade!

Sen blev det några gamla favoriter; choklad från Alter Eco (Dark Salted Almonds) och frystorkad mango och jordgubb. Jag slängde även ner en proteinbar som låg under fliken trial items, har ni hittat den förresten? Det är helt enkelt en sida där en kan fynda utvalda produkter för småpengar under en viss period. Nämnda proteinbar till exempel, kostar normalt 20,62:- men som trial-produkt bara 0,82:-. Nu var just detta inget jag behövde eller hade köpt annars kanske, men det är kul att testa nytt och för mindre än 1 krona har en ju verkligen råd att testa sådant en annars inte velat betala för att prova.

För att fylla upp varukorgen la jag även ner en mascara och eyeliner. Inget märkvärdigt men jag hade nästan glömt hur mycket fint det finns på iherb även för hud, hår och skönhet överlag.

Det enda minuset jag ser med iherb är att jag ibland stör mig på hemsidans navigering.. Saker finns tex inte alltid i de produktkategorier en väntat sig, och sökfunktionen förstår inte alltid per automatik vad en troligtvis menar om en inte stavar exakt rätt eller råkar missa något tecken. Men det är också det enda minuset, och det är verkligen ett litet ett, för jag tröttnar faktiskt aldrig på iherb och klicka hem nya grejer att testa!

Jag la förresten en ny order idag, som borde komma i slutet av november, såhär såg den ut.


Är du nyfiken på vad jag beställt hem från iherb tidigare? Med sökfunktionen och under taggen ”iherb” hittar du blogginlägg ur arkivet, där jag skrivit om produkter jag testat och hur jag använt dem, och svarat på frågor ni har haft om iherb överlag. [ HÄR hittar du mina tidigare iherb-inlägg ]

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar