Uncategorized

PEANUTS N’ FUDGE-FYLLDA PROTEINCOOKIES

Jag gjorde mina absoluta favoritkakor, med istället för hackad choklad tillsatte jag bitar av Nick’s peanuts n’ fudge-bar. Resultatet? Ljuvligt goda kakor som är precis som jag gillar mina kakor: krispig yta, seg mitt och stora chunks.

PEANUTS N’ FUDGE-FYLLDA PROTEINCOOKIES

Du behöver: (6 kakor)

  • 30g vassle, jag använde Tyngre’s Vaniljdrömmar
  • 45g vitafiberpulver
  • 15g (2 msk) fettreducerat mandelmjöl
  • en nypa salt
  • 15g kokosolja (jag använder neutral)
  • 1 msk mjölk
  • 1 peanuts n’ fudge-bar från Nick’s
  • någon msk hackad mjölkchoklad

Gör såhär:

  1. Sätt ugnen på 175 grader och lägg ett bakplåtspapper på en plåt.
  2. Rör ihop alla torra ingredienser för kakorna (dvs allt utom kokosolja, mjölk, fluff och bar) i en skål.
  3. Skär baren i småbitar.
  4. Smält kokosoljan och låt den svalna något, tillsätt sedan den + mjölken i den torra blandningen och arbeta ihop till en smidig deg. Tillsätt den hackade baren.
  5. Dela upp degen och rulla till 6 bollar, platta till och sprid ut på den förberedda plåten.
  6. Grädda i 9-10 minuter, ta ut och låt svalna på galler.

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar