Uncategorized

Uppdatering

Nu har det varit tyst här ett tag. Förklaringarna är ganska många men kortfattat har livet tagit mer plats och energi än vanligt senaste tiden, så jag har mest fokuserat på att ”keep my shit together”, så att säga. Jag har också funderat många och långa varv kring den här bloggens existerande. Efter totalfloppen som mina månader hos Hälsa & Fitness var, brakade jag rejält vad gäller blogginspiration. Jag frågade och frågar mig fortfarande vem som ens läser här? För vem bloggar jag? Vad ska jag blogga om? Jag tjänar knappast några pengar på det, men lägger och har framför allt lagt, extremt mycket tid på det. För vad?

Än så länge finns den i alla fall, bloggis, och jag ville komma in och lämna ett livstecken. Snart kommer nya recept också, jag ville bara skriva några rader först.

Något nytt jag funnit och som ger mig fin ro är att rita mandalas. Jag sitter gärna i timmar och låter tiden susa förbi, det är så skönt att hitta något som stänger av huvudet. Det snurrar alldeles för fort just nu, huvudet. Så mycket tankar och känslor och oro. Jag trodde aldrig jag skulle ha tålamod för något som att rita mandala, men jo, det gör mig lugn.

Du kanske gillar

12 Kommentarer

 • Svara
  Maria
  10 mars, 2019 at 15:34

  Du skapar så härliga recept🙏🏻 Lägg inte ner bloggen😊

 • Svara
  Paulina
  10 mars, 2019 at 16:00

  Ohmy vilka fina mandalas! Så otroligt duktig. Och du är inspirerande. Vill gärna att du fortsätter blogga!

 • Svara
  Janina
  10 mars, 2019 at 18:28

  Uppskattar verkligen dina recept så lägg inte ner bloggen❤❤❤❤😍😍😍😍

 • Svara
  Malin
  10 mars, 2019 at 19:48

  Gillar din blogg så lägg inte ner den 😊 du var en perfekt blandning med recept och livet i övrigt .

  • Svara
   Daniela Vingren
   12 mars, 2019 at 15:13

   Det vore trist om du lade ned bloggen. Brukar inte kommentera här men läser den och gör dina recept både nu och då. Kram vännen! ❤

 • Svara
  Martin
  10 mars, 2019 at 21:17

  Hittade hit idag på grund av ett recept från 2015 på mandlar (blir också pank på påsar natur-snacks), som ändå bara är några bokstäver från mandalas. Eeh? Så jag tar och skriver och berättar att randoms från google droppar in på besök ibland.

  PS. Brända mandlar är bästa doften i hela världen. DS
  PS2. Marry me. DS

 • Svara
  Jes
  10 mars, 2019 at 22:01

  Hej Fanny,

  Jag läser och uppskattar din blogg väldigt mycket! Kikar då och då tillbaka i arkivet, har sparat några läsvärda inlägg som jag läser igenom när jag behöver påminna mig själv.

  Alla recept, träningsövningar, träningsupplägg, uppdateringar om nya produkter, fina bilder, guiderna, uppmärksammandet om psykisk hälsa och ohälsa.

  Har delat flera av dina inlägg till folk runt om mig för att försöka sprida kunskap kring saker jag själv inte kunnat sätta ord på tidigare.

  Önskar och hoppas verkligen att du väljer att ha kvar bloggen -även om inläggen kanske blir kortare, mer sporadiska eller en del ”throwbacks” eller uppdateringar på gamla recept eller så 🙂 Men hälsan går såklart först, så jag hoppas att du fortfarande finner glädje i att dela med dig och skapa allt material du gör!

 • Svara
  Lena
  11 mars, 2019 at 18:35

  Hej finaste du. Förstår dig ang bloggandet och du ska göra det som känns bäst för dig. Jag kommenterar inte ofta men läser din blogg regelbundet och kollar alltid in dina recept. Du är en fantastisk inspiration och jag tycker du är fantastisk och jag skulle sakna din blogg och dina inlägg. Men som sagt du ska göra det som känns bäst för dig. Stor kram

 • Svara
  Jessica
  11 mars, 2019 at 21:51

  Åååå sluta aldrig blogga!!! Du är en av mina favoritbloggar. Tycker om din mix av olika ämnen, känner ofta igen mig när du skriver om din psykiska (o)hälsa, inspireras av din träning, älskar dina recept (hur lyckas du ens komma på allt ??). Är dock sämst på att kommentera (tänker att va spelar min åsikt egentligen för roll för dig, varför skulle den va intressant typ) 🙈

 • Svara
  Ullis
  12 mars, 2019 at 08:25

  Fanny, jag älskar din blogg!! Dina recept är outstanding, bilderna likaså och älskar att läsa om så mycke blandat från hundar, psykisk ohälsa, träning ,mat mm. Du är en stor inspiration för många!!!!

 • Svara
  s
  12 mars, 2019 at 18:59

  Jag uppskattar att både ta del av dina tankar kring allt möjligt (livet, träning, kost, psykisk hälsa) och att kunna läsa& inspireras av dina recept. Jag tycker att du verkar vara en klok och kreativ människa som jag jätte gärna vill fortsätta följa:) Så om det inte tar alltför mycket energi som du skulle föredra att lägga på annat- fortsätt gärna! Det är en gåva att kunna ta del av ditt liv!

 • Svara
  Frida
  15 mars, 2019 at 19:39

  Jag läser! Jag läser 2 bloggar; din och Lady Dahmers. Jag intresserar mig inte så mycket för recepten, även om jag alltid tycker du lyckas få det att se aptitretande ut men jag orkar aldrig baka själv, utan jag vill läsa om träning och psykisk ohälsa. Brukar inte kommentera heller men jag tittar in här en gång i veckan och följer dig på insta.

Lämna ett svar