Uncategorized

En helg

Min helg har hittills bestått av följande:

Pasta. Passande inför helgen hämtade jag ut ett paket från Zeta med ingredienser till en klassisk italiensk Puttanesca. Det blev en fin fredagsmiddag det! Jag följde det här receptet.

Mandala. Jag spontanköpte ett gäng svarta canvastavlor och har nu börjat måla min första lite större mandala. Jag är för tillfället insnöad på turkos och målar denna i färgkombinationen turkos/guld. Ska bli spännande att se slutresultatet!

Bio och Pinchos. Igår mötte jag upp familjen för att först gå på bio (för övrigt första gången jag går på bio på många många år) och se Green Book (väldigt bra! Se den!) och sedan äta på Pinchos. Jag gillar verkligen pinchos. Att äta många små rätter är alltid en favorit hos mig. Random och icke efterfrågade topp tre Pinchos-tips från mig: halloumi fries (!!!) , buffalo wings och sötpotatispommes.

Idag är det lite mer tråkgöra som står på schemat. Typ dammsuga och skura golv. Eventuellt klämmer jag in ett träningspass, och så hoppas jag på lite sol så att dagens långpromenad med vilddjuren blir lite trevligare. Hoppas ni får en fin söndag!

Du kanske gillar

1 Kommentar

  • Svara
    Erika
    19 mars, 2019 at 12:30

    Vad mysigt! en perfekt mix av nöje och annat 🙂

Lämna ett svar