Recensioner Vardagsuppdatering

Nyheter: glass, bars och läsk

Vid det här laget vet ni att jag provar det mesta nya gottet jag hittar. Här är några godsaker jag hittat på senaste tiden;

ICEDREAM — vegansk glass från Sia Glass. Finns i fyra olika smaker; Salt Karamell med mandel, Saltlakrits, Kokos Passion och Choklad. Jag har provat alla och gillade dem verkligen allihop. Konsistensen är krämig och len, precis som glass ska vara helt enkelt. Kokos Passion är riktigt fräsch, påminner nästan lite om sorbet. Saltlakritsen överraskade med sin kolsvarta färg och djupa smak, lakritsälskare bara måste testa denna! Min personliga favorit blev Salt Karamell, gaaalet smarrig! Chokladen var riktigt chokladig men jag saknade ”det lilla extra”, kändes som att något fattades. Summa summarum: dessa glassar är helt klart värda att testa, oavsett om du är vegan eller ej!

GUSTO ORGANIC — läsk i spännande smaker (utan vitt socker, ekologiska och fairtradecertifierade). Sedan tidigare fanns två sorters cola (varav en ”slim”) men nu kommer Gusto Organic med tre nya smaker; blodapelsin, ingefära med chipotle och kolanötdryck med körsbär. Jag fick hem de två förstnämnda nyheterna + cola slim och det första jag slogs av var designen; hur snygg är den inte?! Jag har alltid varit svag för snygg design med retrovibbar så som denna. (Det är förövrigt så jag väljer vin på systembolaget. Jag plockar flaskan med snyggast etikett och design. Inga konstigheter.) Än har jag inte hunnit smaka någon utav dem, men med tanke på att jag tokgillar alla former av ginger ale, ginger beer osv så lär ingefära med chipotle bli en favorit hos mig! Har någon av er smakat dessa drycker?

LEMON CURD WHITE CHOCOLATE — ny proteinbar från Barebells. Den här nyheten hade jag högs förhoppningar om! Syrlig citron med söt, vit choklad. Jag ska vara ärlig, det blev inget wow-moment när jag smakade den. Den var god, absolut! Men jag hade gärna haft ännu lite syrligare citronsmak för att bryta av det söta. Med det sagt; jag tog hem en hel låda för god var den, och äta dem allihop kommer jag, med glädje. Värd att smaka!

CARAMEL PECAN — glass från Barebells. Herregud hörrni, som jag kämpat för att ens hitta denna, som tillsammans med hazelnut & nougat är nyheter i frysdisken. Efter att ha kört runt till stans alla butiker hittade jag den tillslut, och inte blev jag besviken. Glass är ju det bästa jag vet, och nötter+kola är liksom en svårslagen smakkombo. Nästa gång smakar jag hazelnut & nougat, den är säkert minst lika god.

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar