Vardagsuppdatering

NYA UPPTÄKTER PÅ DRYCKESHYLLAN

Jag dricker mycket. Som i jättemycket. Här hemma bär jag alltid runt på en 7-deciliters shaker fylld med saft. Jag har väl aldrig haft problem att få i mig tillräckligt med vätska, men sedan jag började med mediciner har det verkligen inte varit ett problem; en av ”biverkningarna” är muntorrhet och därför känner jag törst i princip hela tiden. Så ja, därav är jätteshakern med saft min ständige följeslagare.

Med sommarvärmen kommer det också nya, svalkande drycker på marknaden, och jag tänkte ägna detta inlägg åt just det – goa drycker. Jag dricker som sagt mycket saft (fun light och Icas iste är favoriterna) men också pepsi max lime (den är ju SÅ god) och en del Nocco. Har du någon favoritdryck?


NYA UPPTÄKTER PÅ DRYCKESHYLLAN


ICA’s sockerfria citronläsk

När jag är utomlands och hittar Fanta Lemon Zero dricker jag litervis, tycker den är fruktansvärt god. Många gånger har jag svurit över att den inte finns i Sverige. Så när jag häromdagen hittade denna flaska på Ica jublade jag inombords, och när jag kommit hem och smakat den grät jag nästan en skvätt av lycka. Supergod verkligen. Gillar du Fanta Lemon så kommer du gilla denna!


NJIE Cold Brew Coffee

Jag älskar iskaffe! Tyvärr verkar Nocco ha slutat göra sin iskaffe, som jag var storkonsument av, och jag bestämde mig därför för att testa NJIE’s variant. Den finns i tvås maker; latte och caramell vanilla. Jag har bara smakat latten men den var i alla fall väldigt god. Ganska mjölkig, men det ska ju latte vara. Några isbitar i den och jag ger toppbetyg!

NOCCO Miami Strawberry

Den här har jag hört både ris och ros om. Jag tycker överlag att energidrycker som ska ha någon form av bärsmak ofta misslyckas pricka riktigt rätt, det blir otydligt vilket bär det ska föreställa (blue raspberry liksom, vad tusan ÄR det ens?). Så, jag hade ärligt talat inte så höga förväntningar. Men jag blev positivt överraskad, tycker denna slår både hallon- och blåbärssmaken. Helt klart en av mina Nocco-favoriter! Min personliga topplista (utan inbördes ordning) ser ut såhär; äppelmust och skumtomte (som ju båda tyvärr var säsongssmaker), Miami strawberry och melon crush.


Cawston press – läsk utan tillsatt socker

De här burkarna blev jag kär i så fort jag såg dem, jag är svag för gullig/rolig/retro-design av olika slag. Sen lät ju de fyra smakerna (ingefära, fläderbär, rabarber och äpple) himla goda allihopa. Jag har faktiskt inte smakat någon av dem ännu, vill liksom spara på dem, haha… Men jag som älskar ginger beer ser extra mycket fram emot att smaka just den. Har du smakat?

Du kanske gillar

4 Kommentarer

  • Svara
    Linda
    15 maj, 2019 at 19:11

    Citronläsken är jättegod! Den har funnits länge dock 😁. För kanske en månad sen så hittade jag Icas läsk Mango light som är god förutsatt att man gillar mango såklart.

  • Svara
    Malin
    16 maj, 2019 at 06:43

    Längtar efter Fanta raspberry light. Den ska ha kommit men hittar inte i min butik. Någon som testat???

    • Svara
      Linda
      16 maj, 2019 at 20:29

      Den är god och smakar precis som Hallonsoda, men själv är jag inget jättefan av hallon så min favorit är Fanta Zero Exotic!

  • Svara
    Petra
    16 maj, 2019 at 07:56

    Älskar Fanta raspberry light, så god och citronläsken från Ica med. Visst dock inte om det som Linda skriver om mango light, den har jag aldrig sett men kommer självfallet försöka jaga rätt på den.
    Är också en ”drickare” av rang, önskar jag hade varit bättre på att dricka rent vatten bara 🙂

Lämna ett svar