Vardagsuppdatering

Att ”bara vara”

När jag är i Schweiz tränar jag på att ”bara vara”. Här finns inga måsten att utföra och inga tider att hålla. Dagarna är sådär klyschigt oskrivna och en kan göra lite vad en vill med tiden. Det är nyttigt för mig, för varje gång jag är här nere märker jag hur svårt jag har för att just ”bara vara”. Jag springer runt och försöker hitta något att göra, och har extremt svårt att landa i lugnet.

Våra första dagar här nere har vi dock inte varit still många minuter, utan vi har vandrat i berg, tränat på mitt favoritgym här nere, varit i huvudstaden Bern och igår tog vi en heldag i Tyskland för att gå på Europa Park. Jag skrev om Europa Park redan förra året när vi var där, och säger som jag sa då; har ni möjlighet att besöka så besök!

Idag tar vi dock en lugn återhämtningsdag. Jag tycker såklart det är både skittråkigt och rätt jobbigt, att bara vaaaa, men som sagt; nyttigt. I skrivande stund ligger vi vid poolen och njuter av perfekt temperatur och lyssnar på det porlande vattnet från fontänen som sträcker sig ut i poolen. Jag älskar verkligen det här stället, och om det är någonstans jag ska träna på att ”bara vara” så är det här!

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar