Vardagsuppdatering

Få Zienas Kitchens kokbok + 20% rabatt på smakbox

Jag har skrivit om boxar fyllda med ät- och drickbart flera gånger tidigare, och de senaste månaderna (nej vänta, nu måste det vara över ett år) har jag varit smakinspiratör för smakbox.

Smakbox finns 4 olika smakinriktningar; original, balans, måltid och nyfiken. Du kan läsa mer om dem alla och vilka skillnaderna är här. Boxarna innehåller ca 15 produkter, till ett värde av 350-450 kr. Lite beroende på var i landet en bor kan en också lägga till ”Kylt & Fryst-tillägg” (ytterligare ≈10 kylda/frysta produkter, som levereras hem till dörren).

Jag prenumererar på smakbox balans, som är lite mer vego och mindre socker, och tycker det är en bra blandning av produkter för matlagning, bakning, snacks ”on the go” samt drickor. Såhär såg till exempel innehållet i senaste boxen SMAKSTART ut;

Flera produkter för frukost (gröt, crackers, flingor) och matlagning (kikärtor, ris, mjukost).


Massa gottis av olika slag, som ni vet att jag gillar!


Flera olika drycker, den här MER SUR sockerfri har jag smakat förut och den är supergod!


FÅ ZIENAS KITCHENS KOKBOK – recept från mellanöstern


Om du startar en ny prenumeration (här) på smakbox och använder koden ROETHLISBERGER får du 20% rabatt + Zienas Kitchens kokbok ”Recept från mellanöstern”.

*Erbjudandet gäller t.o.m. 26/9 2019 eller så länge lagret räcker. Erbjudandet gäller inte på prenumeration med Kylt & Fryst tillägg, där får man just nu fri hemleverans värde 50 kr.

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar