Hemmagym

Vi bygger hemmagym – del 1

Vi har nu äntligen kommit igång med det som kommer att bli vårat hemmagym!

Intill garaget finns ett rum, som är ungefär 23 m2 stort. Vi tänkte direkt vi såg det på visningen att här, hääär ska vi bygga ett hemmagym! Sedan flyttade vi in i början av oktober, tusen andra saker kom emellan och vi kom igång lite senare än planerat. Men, nu är vi i alla fall äntligen igång och hoppas vara klara till jul – absolut senast till årsskiftet.

Jag tänkte visa er lite steg för steg här i bloggen, berätta vad vi gör rent renoveringsmässigt men också, kanske framför allt, hur vi tänkt när det kommer till val av utrustning. Vår tanke är att säga upp våra gymkort för att framöver enbart träna hemma, så självklart har vi tänkt till när vi valt vad vi ska fylla vårat hemmagym med. Men mer om det senare, vi har en bra bit kvar innan vi kan inreda gymmet med skojig utrustning!

Hur det såg ut innan

Vi började helt enkelt med att tömma rummet. Det vill säga; prylar togs undan, hyllor revs ner och lampor plockades bort.

Vad vi gjorde först

När rummet var tömt, väggarna ”cleana” och lamporna borta, ja då rev vi taket och öppnade upp till nock. Ner flög enorma mängder isolering, som vi sedan roade oss två kvällar med att samla ihop.

Var vi är nu

Just nu ser det ut såhär. Nu ska tak och nya väggar på plats, innan vi spacklar och målar. Sedan kommer en stor spegel vi beställt som ska sättas upp längst bort i rummet, som vi ska bygga en lyftarplattform framför. Spegeln levereras den 22a december så det är helt enkelt den deadline vi har!

Så tja, vi har alltså strax under två veckor på oss att få klart allt innan spegeln kommer. Sedan ska de där 700 kilona gymutrustning jag beställt från Gymkompaniet packas upp och byggas ihop också ja… Men åh, det kommer bli SÅ fint!

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar