Hemmagym Träning Vardagsuppdatering

Hemmagym: cyklar, gummiband och småförvaring

Då var det dags för nästa inlägg från vårat hemmagym! Förra gången visade jag er vår lyftarplattform och gick igenom allt från hur vi la golvet till val av utrustning. Denna gång tänkte jag visa er vår lilla ”motions-hörna”. Såhär ser den ut:

I denna hörna har vi två cyklar, vi valde att köpa motionscykeln B4210 från Master Fitness. Det är nog den enklaste (i alla fall är det den billigaste) motionscykeln som finns hos Gymkompaniet, men för oss är den helt klart tillräckligt avancerad. Den har ställbart motstånd i 8 olika nivåer och en display som visar tid, distans, puls mm. Sittstödet kan regleras både lodrätt och horisontellt, och displayen sätter igång direkt en börjar trampa. Vi har som ni kan se hängt upp en TV framför cyklarna, helt enkelt för att göra konditionsträningen någorlunda uthärdlig.

Vid sidan av cyklarna, på väggen, har vi satt upp en kroklist där vi har gummiband, samt hänger av oss tröjor mm när vi kommer utifrån. Bakom cyklarna har vi även en ställning med korgar, där vi förvarar våra lyftarskor, bälten, wrist wraps, remmar osv osv.

Det som hänger ovanför TVn är en värmepump, som vi monterat för att ha det varmt på vintern och svalt på sommaren. Den är guld värd! Vi har lite fix kvar i denna delen av gymmet, till exempel vill vi som jag skrivit tidigare sätta upp stänger i talkbjälkarna så vi får en armgång. Sedan vill jag hitta en cool liten kyl, gärna retro, att ha kall dricka i. Okej ska jag vara helt ärlig är min största dröm att ha en glassfrys här inne, full med glass från typ Barebells, Lohilo och NICKs. Men den drömmen lär ju inte bli verklighet, och jag skulle bli himla glad bara jag hittar en fin kyl.

Nästa gång skriver jag mer om- och visar er kryssdraghalvan. Den tycker jag väldigt mycket om!

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar