Vardagsuppdatering

Pool och födelsedag

Lagom till helgen kunde vi fylla poolen med vatten och börja återfylla runt om. Jag är helt förälskad i linern vi valde, den ser ut som grå-beige kalksten och är verkligen helt magisk. Vattnet blir turkost, och känslan blir nästan lite tropisk.

Idag har vi grävfirman här igen för att fylla sista runt om, sedan kan vi börja forma för plattan som ska gjutas mellan poolen och altanen. För i slutet av augusti ska stenplattorna vi ska ha där komma, jag ser med skräckblandad förtjusning fram emot att se huruvida nyansen på dem passar med linern… haha. Hoppas det blir fint ihop!

I lördags hade vi min närmsta familj på besök, för en lite tidig födelsedagsmiddag för mig som fyllde år igår måndag. Valet av mat var enkelt; klart jag ville bjuda på- och äta poké bowl! Det är en suverän bjudrätt, i och med att allt ska förberedas och serveras kallt. På bordet hade jag en stor bukett höstanemoner från trädgården, det är en av mina favoritgrejer med att bo i hus och att ha stor trädgård — alla vackra buketter en kan plocka in.

Igår, dvs riktiga födelsedagen, började jag dagen med en promenad med en god vän och alla våra hundar. Sedan tränade jag några timmar innan en annan fin vän kom över och umgicks lite. Till kvällen hade M bokat bord för oss inne i stan, på ett ställe vi inte ätit på tidigare; Lillys. Vi började med ett glas bubbel, och sen hade vi inte riktigt koll på hur stora portionerna var, och födelsedag och allt beställde vi helt enkelt in precis allt på menyn som lät gott. Det blev ett välfyllt bord och vi blev väldigt mätta och belåtna.

Resten av veckan kommer jag ägna mig främst åt att plugga. Förhoppningsvis kommer jag till ro tillräckligt att börja läsa en bok jag önskat mig och fick i födelsedagspresent av min bror också. Just nu längtar jag bara väääldigt mycket efter september och Schweiz-resan. Det ska bli så himla fint att komma ner dit igen.

Och just ja, det där projektet jag nämnt tidigare, det går framåt och jag tror att jag snart vågar berätta mer om det. Så ”stay tuned”, eller vad man säger.

Du kanske gillar

1 Kommentar

  • Svara
    Malin
    24 augusti, 2021 at 21:08

    Blir ju sååå nyfiken. Vad pluggar du? Och har du några tips för att hålla fokus när det är digitalt? Ska börja plugga på måndag och det blir digitalt i början pga covid. Döönervös. Har ju adhd och rastlös urban plus kommer på 1000 saker samtidigt när jag ska kolla på något digitalt…..
    Grattis i efterskott!!! Kram

Lämna ett svar