Fanny Fotograferar Vardagsuppdatering

Joanna Swica & 8488 Altitude (+kod)

Veckan innan vi åkte till Schweiz tog jag mig till Stockholm, närmare bestämt till Sundbyberg och hem till Joanna Swica. Joanna är en kvinna jag följt på håll i flera flera år, och jag har alltid tyckt att hon är så himla.. ja men ball, bara. Efter att ha spenderat en dag med henne kunde jag konstatera att min bild av henne stämde, hon var dels precis lika ball som jag föreställt mig, men dessutom superhärlig, rolig och trevlig.

The main reason att jag hälsade på Joanna var dock inte att bekräfta mina idéer om Joanna som person, även om det var en fin bonus att lära känna henne lite bättre, utan det var att fota henne. Under några timmar hann vi plåta flera outfits varav en hon postade på sin Instagram idag. Huvudrollen hade en galet snygg jacka från 8488 Altitude, som jag redan när vi fotade blev helt kär i. Den var SÅ snygg!

Modellen heter Biella 2.0 och om ni signar upp er för nyhetsbrevet här, får ni en kod som ger 15 % rabatt på första köpet. Jag får alltså ingenting om ni köper något via länken, däremot får Joanna en väl värd kickback. Jag lutar starkt åt att köpa mig jackan Joanna bär på dessa bilder, kanske vågar jag till och med köra på den gröna (som alltså är den Joanna har) istället för mitt annars alltid självklara val svart..

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar