Uncategorized

JAG SLÄPPER (FYSISK) BOK

Äntligen, va! Här har jag väntat och väntat på något förlag ska höra av sig och vilja ge ut en bok med mina bästa recept – men det hände ju aldrig. Så tillslut kände jag bara hur svårt kan det vara?! Och bestämde mig helt enkelt för att göra det själv. Så jag har ju såklart tagit fram recepten, fotograferat dem, näringsberäknat dem, och slutligen även gjort hela bokens layout. Det var mer jobb än jag kanske förstod från början, men det var kul och nu sitter jag här med ett provex av min alldeles egna fysiska bok(!!!)

Boken innehåller, förutom 37 näringsberäknade recept, på allt från frukostbröd till kondisbitar till kladdkakor, även infosidor om hur en ska tänka när en bakar med proteinpulver, vilka ingredienser som kan vara bra att ha hemma, och huruvida man kan eller inte kan byta ut saker.

Jag har under många år nu tagit fram och delat hundratals recept, helt gratis. Jag har fortsatt göra det eftersom jag märkt att det varit uppskattat, och självklart tycker jag att det är roligt också. Men nu har jag alltså lagt mina egna pengar på att ta fram och trycka den här boken, så OM du gillar det jag gör och vill stötta mig, fundera gärna på om du har har möjlighet att köpa ett ex av min bok. Det skulle göra mig så himla himla glad!

Om ni följt mig ett tag vet ni att allt som rör hjärnan och dess hälsa ligger mig varmt om hjärtat. Jag har själv bipolär sjukdom typ 2, och adhd. Jag är väldigt öppen med dessa diagnoser, och försöker lyfta- och prata om dem i mina kanaler på ett informativt, ärligt och öppet sätt. Jag tror stenhårt på att vi genom att prata och öka kunskapen även minskar stigmatiseringen – men det räcker inte. Arbetet måste ske på flera plan, inte minst så måste det forskas mer på hjärnan. Därför har jag valt att för varje såld bok skänka 10 kr till Hjärnfonden.

Boken beräknas att någon gång i slutet av januari dyka upp i Tyngre’s webshop. Men jag kommer få hem alla böcker till mig först, för att jag vill signa dem, och då kommer jag även själv att skicka ut böcker till de som förbeställt. Så om du vill ha en bok lite tidigare kan du förbeställa genom att maila mig på fanny@roethlisberger.se . Jag behöver ditt fullständiga namn + adress + mobilnummer (ifall postnord vill ha det) + mail. När jag skickat iväg din bok skickar jag fakturan till din mail.

Till dig som vill köpa min bok: tack. Tack tack tack.

Du kanske gillar

2 Kommentarer

  • Svara
    Jes
    17 december, 2021 at 18:52

    Åh vad roligt med en bok!!! Nu antar jag att det kanske är klurigt att kunna få till alla recepten helt veganska… men i och med att jag ändå samlar på kok-/bakböcker så kan jag tänka mig att det skulle vara ett fint tillskott i sanlingen för inspiration om inte annat!

  • Svara
    malin
    22 december, 2021 at 20:18

    Alltså rent ut sagt (ursäkta för språket som kommer nu) FY FAAAAN VAD ROLIGT FANNY!!!!!!! HEEEEJA DIG!!! GRATTIS !!!!

Lämna ett svar