Inspiration och pepp Tankar om ting Vad vi borde prata om

Jag gästar podden Sinnessjukt

En varm dag i för knappa två veckor sedan packade jag in mig själv och Rut i bilen och körde till Vallentuna, närmare bestämt hem till Christian Dahlström. Vi tog en kort promenad och mutade Rut med ett ben, sedan var det dags att spela in podd!

Christian driver som många av er säkert vet podden Sinnessjukt, som jag skrivit- och tipsat om många gånger förr. Och nu fick jag alltså äran att gästa denna underbara podd. Jag ska erkänna att jag var rätt nervös innan, men Christian är så proffsig och lugn så det smittade av sig lite. Med det sagt har jag inte vågat lyssna igenom avsnitt själv, minns några verbala vurpor som jag helst inte återupplever haha… Den uppmärksamme hör även Rut tassa runt i bakgrunden, tillsammans med hennes svans som slår emot grejer. Ett mysigt inslag tycker jag! 

Vi pratar i alla fall om allt från min första blogg som jag startade för 16 (!) år sedan, till ätstörningar, till tvångsinläggning, till ADHD (och varför den inte är en ”superkraft”), till bipolär sjukdom — och en massa mer. De två första delarna är gratis för alla att lyssna på, tredje delen är för Patreons (från ynka 10kr per avsnitt!) 

Du som lyssnar får mer än gärna lämna lite feedback, här i kommentarsfältet eller på instagram, berätta vad du tyckte!

Du kanske gillar

1 Kommentar

  • Svara
    Stephanie
    26 juni, 2022 at 18:29

    Ska lyssna under nattningen ikväll 😍

Lämna ett svar