Kost Träning

enkel, men åh så fantastiskt god, lunch

Min mage strular som bekant en del för tillfället, och idag var det besök hos läkaren som gällde igen. Det konstaterades att det inte bara var magkatarr som det sas sist, och som jag medicinerats för de senaste två veckorna. Utan blod- och urinprover är nu också tagna, och jag ska snart tillbaka igen.. tills dess blir det så mycket träning kroppen och knoppen orkar! De mår ju båda bra av fysisk aktivitet och skada gör det garanterat inte.

Idag körde jag ett kort och intensivt cirkel-pass där hela kroppen fick sig en omgång, allt från biceps till rumpa till mage tog tunga vikter idag och det var alldeles lagom, kände jag! Efter detta pass ville jag som vanligt ha mat – snabbt! Så stekte upp en hel drös kycklingklubbor (killen ska ha matlåda och det är så praktiskt att ha färdigt i kylen) och till det en god spenat-rödlök-och avocadosallad och keso. Mums! Nu sitter jag här nöjd och belåten. Eller ja, tyvärr säger ju magen emot så fort föda intas… 🙁 men gott var det!

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar