Kost Vardagsuppdatering

efter helgens goda tar vi nya tag

Nu har det varit lite väl mycket av det goda under denna lååånga helg med billiga, goda och lättillgängliga sötsaker. Påsken är farlig för en godisråtta som mig. Men, en helg är ju ingenting i längden (även om en långhelg som denna är rätt många dagar..) så bara att slänga sista godispappret, dra på sig träningskläderna och bege sig mot gymmet! Låta musklerna bränna, svetten rinna och energin ta slut – fy så härligt! Kanske att man skulle ta och socker-detoxa också.. skippa allt vad sött och slisk heter för ett tag… hm kanske det!

Okej. Jag känner mig själv för bra för att tro på sistnämnda. Haha. Nej men, det har varit lite för slappt de senaste dagarna med både träning och kost. Vilket känns både fysiskt och psykiskt. Så ska styra upp det och om några dagar lär jag må bra igen, det ser jag fram emot! Och det ska bli trevligt att få hälsa hålla på musklerna igen, som just nu ligger gosigt vadderade efter helgens goda 😉

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  sandra
  10 april, 2012 at 16:03

  grymt snygg mage! hur kan din kost se ut om man får fråga? (:

  • Svara
   roethlisberger
   11 april, 2012 at 10:02

   Frukost, lunch, middag med mycket protein och fett. Någon extra proteinshake om dagen i samband med träning och några mellanmål i form av kvarg eller ägg eller liknande 🙂 rätt vanligt liksom!

 • Svara
  Alexandra
  10 april, 2012 at 19:29

  En fråga. Har du fortfarande problem med överätningar/hetsätningar?

  • Svara
   roethlisberger
   11 april, 2012 at 10:01

   Det beror väl på hur man ser på överätning och vad det är. Jag kan väl äta mer än vad de flesta skulle kalla ”bra”, men för MIG är det lugnt, jag äter det jag vill när jag – och mår bra med det. Vilket jag ser som det viktiga, klarar man av att äta ”dåligt” utan att sedan MÅ dåligt så är det ju lugnt 🙂 för mig.

Lämna ett svar