Inspiration och pepp Kost Tävling

recepttävling med vinsten 4000 kronor på bodystore.com!

Jag har fått äran att sitta som 1 av 6 jurymedlemmar i Bodystore’s recepttävling. Den kommer dra igång snart, så håll utkik på bodystore.com för mer specifika regler och info. Jag kan i alla fall säga att det kommer finnas olika kategorier att tävla i, där jag då kommer provlaga och utse finalister i kategorin superfoods. Så nu tycker jag att ni ska gnugga geniknölarna, trolla fram lite nytänkande recept, vara redo när tävlingen startar (vilket den gör snart!) – och skicka in era bidrag!

Åh vad roligt det ska bli, och nytt, att följa andras recept!

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  misselaine
  31 augusti, 2012 at 07:12

  Ååå vilken kul grej =) =)

 • Svara
  misselaine
  31 augusti, 2012 at 07:12

  Ååå vilken kul grej =) =)

Lämna ett svar