mobil Vardagsuppdatering

Tisdagsäventyr

God dag tisdag! Idag började jag min morgon med nya favvo-frullen ; overnight oats (50/50 havregryn/mandelmjölk + chiafrön) toppat med massa jordnötssås (jordnötssmör utblandat m vatten och en nypa havssalt) och ännu mer hallon-prottefluff. Älskar kombinationen sött+salt!

20121120-111943.jpg
Och nu, nu ska jag röra mig mot huvudstaden för ett möte.. Såå spännande och även om jag är smånervös så har jag övertalat mig själv att vara lugn – jag vet ju min grej och jag vet vad jag vill. Och DET är det enda viktiga, resten låter jag komma TILL mig! 🙂 ha en fantastisk tisdag!

Du kanske gillar

8 Kommentarer

 • Svara
  Alexandra
  20 november, 2012 at 12:24

  Vad hände med PT School?

  • Svara
   roethlisberger
   20 november, 2012 at 12:30

   Inget har hänt?

   • Svara
    Alexandra
    20 november, 2012 at 18:35

    Jag menade att du inte skriver om det längre. Har du paus eller liknande? Skulle vara intressant om du skrev mer om det.

 • Svara
  Cecilie Lykke
  20 november, 2012 at 17:38

  Overnights oats er supergodt! 🙂 Ha en super dag, Fanny.

 • Svara
  Erika
  20 november, 2012 at 20:43

  Hur gör du ditt proteinfluff? 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   21 november, 2012 at 08:07

   jag blandar casein med lite vätska så jag får en tjock kräm, låter stå i kyl minst 10 min, vispar upp med frysa bär tills det är som vispad grädde i konsistensen 🙂 yum!

 • Svara
  sanna
  21 november, 2012 at 18:16

  Har aldrig tagit ngn form av tillskott innan men funderar på att börja käka ngn form av protein.
  Är kasein lr vassle att föredra?

  Kram

  • Svara
   roethlisberger
   21 november, 2012 at 18:54

   det beror på väl på vad du vill ”ha ut av” det, casein är det ”långsamma” proteinet, man kan säga att proteinet ”slussas ut” i kroppen under en längre period, medan vassle är det ”snabba”, som då alltså ganska direkt kommer ut i kroppen 🙂
   casein passar bättre till fluff, men om man använder frysta bär funkar vassle kanon där med 🙂

Lämna ett svar