Julmys Kost Recept Tävling Vardagsuppdatering

Första advent och GRATTIS till…

Tack för era härliga, inspirerande och juliga recept-idéer till tävlingen! Det fanns ett helt gäng jag tyckte lät goda, och flera av dem lär testas i mitt kök nu inför julen 🙂

Extra mycket tack till m.p, vars bidrag tog hem vinsten denna första advent, och redo att skickas till dig är nu en box med Mightybars PeanutpowerDetta vinnande bidrag är ett jag GARANTERAT kommer göra en sats av, inom snar framtid! För hur gott lät det inte med…..:

KRISPIGA SNÖBOLLAR MED TRANBÄR

  • Cashewsmör
  • Havregryn
  • Kokosflingor
  • kokossocker, fungerar även med vanligt socker eller sötningsmedel
  • Kokoschips
  • Torkade tranbär

En riktig kokosbomb med syrliga tranbär!
Rör ihop alla ingredienser utom kokoschipsen och tranbären tills du får en någorlunda slät smet. Forma till små bollar. Hacka tranbären och kokoschipsen en aning. Rulla bollarna i kokoschips och tranbär.M.P : Maila mig din adress så skickas paketet i veckan! (fannyroethlisberger@hotmail.com)

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar