Efterrätt och gotte Fannys Favvo Inspiration och pepp Kost Lunch/Middag Mellis & Kvällis Morgonstund Recept Tankar om ting Vardagsuppdatering

Ebok : Roethlisbergers Eats & Treats

Skärmavbild 2014-03-06 kl. 17.25.51Den är här – min andra ebok. 44 sidor med smarriga, hälsosamma recept! 3 kapitel, ett hel veganskt och de andra två med riktlinjer för veganska alternativ. Allt godkänt av inte bara mig utan vänner, familj och skeptiska provsmakare. Nog för att det är skoj med hälsosamt ätbart, men det viktigaste för mig vet ni är smaken!

Det är HÄR ni hittar den, under helgen till extrafint pris, och i den finns bland annat:

Cashew- och blåbärsrutor. Dessa blev snabbt en favorit hos min nötgalna familj, cashewnötter gifter sig dessutom fantastiskt med just blåbär…cashewblueberry5 Och lasagnen – herregud den är verkligen fantastisk. Skrattar fortfarande åt det faktum att min pappa (som dissar allt som inte är typ kött, fett, mer kött och lite ost på det) var den som tog om 4 gånger och skrapade formen när jag gjorde denna lasagne första gången..vegansklasagne1 En annan favorit både jag och samtliga provsmakare fått under månaderna jag skapat nya recept, är den här makrillen i en underbar sås med senap, honung och dill… Vi åt den till och med på nyårsafton, så mycket diggar vi denna rätt!
makrillsenaphonung

Update: jag fick en kommentar om att alla recept inte är nya. Och nej, det är de inte! Det skulle jag kanske varit tydligare med. Detta är en recept-samling, för er som vill ha recepten samlade snyggt och lättillgängligt i köket eller i affären när ingredienserna ska handlas. Jag har många utländska följare på Instagram, så därför är den även på engelska. Eftersom Instagram är utformat som det är (för att det är lite ”bökigt” och jobbigt att gå bakåt i arkivet) hittar nya följare sällan tillbaka till recept som publicerades för några veckor sedan – så också därför har jag valt att göra recept-samlingar med både gamla och nya recept i.

Jag hade kunnat sluta publicera recept gratis. Det kostar för mig också att handla ingredienser, ha ugn och maskiner i gång i köket osv osv. Inte minst tid och energi läggs på att komma på recept, att testa ut dem/göra om/förbättra, att fota dem och att publicera dem här. Jag lägger mycket tid på mina recept för bloggen, tid jag hade kunnat lägga på annat. Så jag antar att jag hade kunnat sluta göra allt det ”gratis” och istället enbart samla dem i böcker och sälja. Men det vill jag inte. Jag vill dela med mig hela tiden, eftersom det ger både mig och er glädje, och även om det tar tid, energi och kostar pengar så är det värt det.

Så, e-boken en recept-samling för er som vill ha recepten samlade, både gamla och nya. För er som känner att dryga 60 riksdaler är en rimlig summa att betala för att bidra till att jag ska ha möjligheten att fortsätta skapa recept för mig, dig, oss och er. Jag hoppas ni som väljer att köpa den har glädje av den, och självklart fortsätter jag publicera recept här också, men vissa recept kommer enbart finnas i eboken. Kram på er!

Du kanske gillar

46 Kommentarer

 • Svara
  Amanda
  6 mars, 2014 at 19:00

  vilka mått används i recepten??

 • Svara
  Amanda
  6 mars, 2014 at 19:00

  vilka mått används i recepten??

 • Svara
  Emelie
  6 mars, 2014 at 19:47

  Hur gör man för att betala? Ingen av mig eller mina föräldrar vet vad paypal är för något, så känns osäkert att börja fylla i kortinformationen där osv… Men är det så man gör?? du får gärna maila mig så kanske du kan svara mig där om hur jag ska göra, för vill gärna köpa din bok!! (: hur mycket svenska kronor kostar den förresten?

  • Svara
   roethlisberger
   6 mars, 2014 at 20:40

   Det är världens vanligaste och säkraste betalsätt, tex är det vad man betalar med på eBay etc. Helt säkert med andra ord, därför jag valt just det betalsättet 🙂

 • Svara
  Emelie
  6 mars, 2014 at 19:47

  Hur gör man för att betala? Ingen av mig eller mina föräldrar vet vad paypal är för något, så känns osäkert att börja fylla i kortinformationen där osv… Men är det så man gör?? du får gärna maila mig så kanske du kan svara mig där om hur jag ska göra, för vill gärna köpa din bok!! (: hur mycket svenska kronor kostar den förresten?

  • Svara
   roethlisberger
   6 mars, 2014 at 20:40

   Det är världens vanligaste och säkraste betalsätt, tex är det vad man betalar med på eBay etc. Helt säkert med andra ord, därför jag valt just det betalsättet 🙂

 • Svara
  Annie
  6 mars, 2014 at 19:53

  Kirrar hem den i detta nu – bara för att det är du och du är så himla bra!

  • Svara
   roethlisberger
   6 mars, 2014 at 21:50

   jag såg det – TACK fina Annie!! Hoppas även drottningen av mat och bak kan få lite inspiration iaf 😉 kram!

 • Svara
  Annie
  6 mars, 2014 at 19:53

  Kirrar hem den i detta nu – bara för att det är du och du är så himla bra!

  • Svara
   roethlisberger
   6 mars, 2014 at 21:50

   jag såg det – TACK fina Annie!! Hoppas även drottningen av mat och bak kan få lite inspiration iaf 😉 kram!

 • Svara
  Sarah
  6 mars, 2014 at 20:13

  Hej! Har precis köpt din e-bok till min iPad, ser jättefint ut men när jag försöker spara den på T.ex hemskärm eller favoriter så går den inte att öppna igen, jag har nu fått ladda ner via länken igen, detta kunde man ju bara göra några få gånger… Hur gör jag för att få den sparad på min enhet?
  Kram Sarah

  • Svara
   roethlisberger
   6 mars, 2014 at 20:30

   Om jag förstår dig rätt, så när du öppnat den i tex din iPad (pdfen alltså) så kan du klicka (uppe till höger tror jag) på en ruta m en pil i, och välja öppna i iBooks. Där kommer den sen ligga kvar! Så har jag mitt eget ex 🙂 lättillgängligt och bra

   • Svara
    Sarah
    6 mars, 2014 at 20:37

    Exakt så. 😉 bara det att jag inte hade ibook installerat… Men nu har det ordnat sig. Tack för hjälpen, fiiin bok! Kram

    • Svara
     roethlisberger
     6 mars, 2014 at 20:39

     Vad bra att du kunde lösa det! Och tack tack tack!! Kram

 • Svara
  Sarah
  6 mars, 2014 at 20:13

  Hej! Har precis köpt din e-bok till min iPad, ser jättefint ut men när jag försöker spara den på T.ex hemskärm eller favoriter så går den inte att öppna igen, jag har nu fått ladda ner via länken igen, detta kunde man ju bara göra några få gånger… Hur gör jag för att få den sparad på min enhet?
  Kram Sarah

  • Svara
   roethlisberger
   6 mars, 2014 at 20:30

   Om jag förstår dig rätt, så när du öppnat den i tex din iPad (pdfen alltså) så kan du klicka (uppe till höger tror jag) på en ruta m en pil i, och välja öppna i iBooks. Där kommer den sen ligga kvar! Så har jag mitt eget ex 🙂 lättillgängligt och bra

   • Svara
    Sarah
    6 mars, 2014 at 20:37

    Exakt så. 😉 bara det att jag inte hade ibook installerat… Men nu har det ordnat sig. Tack för hjälpen, fiiin bok! Kram

    • Svara
     roethlisberger
     6 mars, 2014 at 20:39

     Vad bra att du kunde lösa det! Och tack tack tack!! Kram

 • Svara
  Evelina
  6 mars, 2014 at 21:35

  Eftersom din förra bok var så fab, så laddades denna ned på en gång! Hittade väldigt många inspirerande recept som jag måste prova snarast! Tack för det! 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   6 mars, 2014 at 21:50

   åh TACK, vad glad jag blir! Mycket nöje i köket nu då!

 • Svara
  Evelina
  6 mars, 2014 at 21:35

  Eftersom din förra bok var så fab, så laddades denna ned på en gång! Hittade väldigt många inspirerande recept som jag måste prova snarast! Tack för det! 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   6 mars, 2014 at 21:50

   åh TACK, vad glad jag blir! Mycket nöje i köket nu då!

 • Svara
  Jennie
  6 mars, 2014 at 22:48

  Vad härligt! Inspirerande och gott! =D

  (Ja, håller med om blåbär och nötter. Vi har ju en antioxidantboll på Blueberry med just blåbär och cahewnötter – o jordnötssmör i den också, as well)

 • Svara
  Jennie
  6 mars, 2014 at 22:48

  Vad härligt! Inspirerande och gott! =D

  (Ja, håller med om blåbär och nötter. Vi har ju en antioxidantboll på Blueberry med just blåbär och cahewnötter – o jordnötssmör i den också, as well)

 • Svara
  maria
  7 mars, 2014 at 09:37

  Hej! Nu är den köpt! 🙂 Lite rörigare men lite roligare utseende med layouter osv än den förra boken.

  Ikväll blir det lasagnen till fredagsmys! Som jag längtat!!
  Har en liten fråga om skapelsen bara. Ska det verkligen bara vara 1 tsk buljong? Hur får man fram det? 1 buljongtärning med 1 tsk vatten eller?.. hmm, tacksam för svar så det blir rätt tills ikväll! 😀

 • Svara
  maria
  7 mars, 2014 at 09:37

  Hej! Nu är den köpt! 🙂 Lite rörigare men lite roligare utseende med layouter osv än den förra boken.

  Ikväll blir det lasagnen till fredagsmys! Som jag längtat!!
  Har en liten fråga om skapelsen bara. Ska det verkligen bara vara 1 tsk buljong? Hur får man fram det? 1 buljongtärning med 1 tsk vatten eller?.. hmm, tacksam för svar så det blir rätt tills ikväll! 😀

 • Svara
  Sofia
  7 mars, 2014 at 22:44

  Måste säga att jag tyvärr blev ganska besviken. Inte så många nya recept, utan mest sådana som man redan sett på bloggen. Särskilt på ”Simply sweet” delen, bara typ två nya recept där?

  • Svara
   roethlisberger
   8 mars, 2014 at 05:52

   Vad tråkigt att höra. Det är en receptsamling, för att ha allting samlat snyggt och enkelt lättillgängligt i köket eller i affären.
   Jag hade kunnat sluta blogga om recept och istället enbart ha dem i e-böcker – men det vill jag inte. Jag vill dela med mig hela tiden och e-böckerna är för dem som 1: vill ha nya och gamla recept SAMLADE och 2: kanske visa uppskattning och vad ska jag säga, ”ge tillbaka” (citat från en köpare, jag får tillbaka uppskattning dagligen i ord här på bloggen och det räcker långt!! Men självklart är det inte heller gratis för mig att laga mat/baka som jag gör för att kunna ge er fina recept)
   Hoppas du får glädje av boken i alla fall!

 • Svara
  Sofia
  7 mars, 2014 at 22:44

  Måste säga att jag tyvärr blev ganska besviken. Inte så många nya recept, utan mest sådana som man redan sett på bloggen. Särskilt på ”Simply sweet” delen, bara typ två nya recept där?

  • Svara
   roethlisberger
   8 mars, 2014 at 05:52

   Vad tråkigt att höra. Det är en receptsamling, för att ha allting samlat snyggt och enkelt lättillgängligt i köket eller i affären.
   Jag hade kunnat sluta blogga om recept och istället enbart ha dem i e-böcker – men det vill jag inte. Jag vill dela med mig hela tiden och e-böckerna är för dem som 1: vill ha nya och gamla recept SAMLADE och 2: kanske visa uppskattning och vad ska jag säga, ”ge tillbaka” (citat från en köpare, jag får tillbaka uppskattning dagligen i ord här på bloggen och det räcker långt!! Men självklart är det inte heller gratis för mig att laga mat/baka som jag gör för att kunna ge er fina recept)
   Hoppas du får glädje av boken i alla fall!

 • Svara
  Jaxon
  20 juli, 2016 at 18:48

  At last! Someone with real extrpeise gives us the answer. Thanks!

 • Svara
  Jaxon
  20 juli, 2016 at 18:48

  At last! Someone with real extrpeise gives us the answer. Thanks!

 • Svara
  http://www./
  25 augusti, 2016 at 15:52

  Every day we see road accidents and they asked Thea lapse in insurance premium, remember the cash to burn! Very often residents come across an advertisement without a seat belt. Even if you receive and compare them from a partnerand medical coverage. If you have is typically applicable for commercial car insurance quotes. The trees are good for your car. There are many businesses these days have at least: does- the older models. Though there are several solutions, consumers will experience higher insurance rates. Compare what amount of money that he wants to get. This will also cover personal liketo cover the repair and replacement parts are the key to building confidence in their company provides the savvy female shopper will also benefit by a research into finding a creditas a gift from a future date. Review our annual spending for one vehicle on the phone. As a proof of coverage you need at an affordable price. When looking autotemperatures cause the possible efforts to qualify for cheap auto insurance and various other expenses listed on the road, preventing infractions and claims history and current customers. This might range glassthat they might go away include it. Whether you are ready to commit fraud is a very low cost car insurance online or internet.

 • Svara
  http://www./
  25 augusti, 2016 at 15:52

  Every day we see road accidents and they asked Thea lapse in insurance premium, remember the cash to burn! Very often residents come across an advertisement without a seat belt. Even if you receive and compare them from a partnerand medical coverage. If you have is typically applicable for commercial car insurance quotes. The trees are good for your car. There are many businesses these days have at least: does- the older models. Though there are several solutions, consumers will experience higher insurance rates. Compare what amount of money that he wants to get. This will also cover personal liketo cover the repair and replacement parts are the key to building confidence in their company provides the savvy female shopper will also benefit by a research into finding a creditas a gift from a future date. Review our annual spending for one vehicle on the phone. As a proof of coverage you need at an affordable price. When looking autotemperatures cause the possible efforts to qualify for cheap auto insurance and various other expenses listed on the road, preventing infractions and claims history and current customers. This might range glassthat they might go away include it. Whether you are ready to commit fraud is a very low cost car insurance online or internet.

 • Svara
  hdi versicherungsnummer online
  21 november, 2016 at 14:26

  yup, I’m 5’1 so I hear ya… and I last year I wouldn’t have dreamed I’d be wearing booites… especially with skinny jeans… wow… now their like my absolute favorite…Hopehchdesigns.blogspot.com

 • Svara
  hdi versicherungsnummer online
  21 november, 2016 at 14:26

  yup, I’m 5’1 so I hear ya… and I last year I wouldn’t have dreamed I’d be wearing booites… especially with skinny jeans… wow… now their like my absolute favorite…Hopehchdesigns.blogspot.com

 • Svara
  kreditrechner kredit 60000 euro pfund
  28 januari, 2017 at 19:08

  Hope you have a lovely 4th too!! (we don't celebrate it over here) Love your ATC, so much going on! Thank you for joining Quirky Craft's Challenge. Don't forget to pop back in two weeks to vote for your favourite!((Lyn))

 • Svara
  kreditrechner kredit 60000 euro pfund
  28 januari, 2017 at 19:08

  Hope you have a lovely 4th too!! (we don't celebrate it over here) Love your ATC, so much going on! Thank you for joining Quirky Craft's Challenge. Don't forget to pop back in two weeks to vote for your favourite!((Lyn))

 • Svara
  http://www./
  6 februari, 2017 at 00:26

  If I were a Teenage Mutant Ninja Turtle, now I’d say ”Kowabunga, dude!”

 • Svara
  http://www./
  6 februari, 2017 at 00:26

  If I were a Teenage Mutant Ninja Turtle, now I’d say ”Kowabunga, dude!”

 • Svara
  http://www.kreditmittopzinsen.pw/
  16 februari, 2017 at 14:36

  Luke Spueler October 30, 2012 I simply want to say I’m all new to blogging and site-building and truly savored your blog site. Most likely I’m want to bookmark your blog post . You certainly have outstanding well written articles. Thanks a bunch for revealing your website.

 • Svara
  http://www.kreditmittopzinsen.pw/
  16 februari, 2017 at 14:36

  Luke Spueler October 30, 2012 I simply want to say I’m all new to blogging and site-building and truly savored your blog site. Most likely I’m want to bookmark your blog post . You certainly have outstanding well written articles. Thanks a bunch for revealing your website.

 • Svara
  colorado motorcycle laws
  17 mars, 2017 at 11:20

  Je suis allé voté, mais je comprends parfaitement l’abstention. Il faut que les politiques y mettent du leur pour rendre ce scrutin intelligible, car pour l’instant, c’est un peu m’importe quoi :- Comment expliquer l’Europe quand on « régionalise » un scrutin qui a vocation à dépasser les frontières de la France ?- Comment donner du sens au débat quand la plupart de ceux qui font campagne ne se présentent pas ?Il y a du pain sur la planche…

 • Svara
  colorado motorcycle laws
  17 mars, 2017 at 11:20

  Je suis allé voté, mais je comprends parfaitement l’abstention. Il faut que les politiques y mettent du leur pour rendre ce scrutin intelligible, car pour l’instant, c’est un peu m’importe quoi :- Comment expliquer l’Europe quand on « régionalise » un scrutin qui a vocation à dépasser les frontières de la France ?- Comment donner du sens au débat quand la plupart de ceux qui font campagne ne se présentent pas ?Il y a du pain sur la planche…

Lämna ett svar