Kost Recensioner Uncategorized Vardagsuppdatering

HEJ september!

THBsept1

Ja, en box fylld med hälsosamt gotte, vad betyder det? Ny månad med ny The Healthy Box på g, såklart!

THBsept4

Denna gång var nog min favorit-box, för det var flera storfavoriter. Goforlife har mycket fint och carob är en grej jag liksom använder i perioder – just nu är jag inne i en carob-överallt-period och äter det varje dag i min frukost, boostar mina rawbollar och har det i både det ena och andra bakexperimentet. Alltså en glad överraskning att få påfyllning av just carob! Barer vet ni alltid går hem hos mig, denna var också god om än lite tråkig kanske. Men alla vill ju inte ha ”godis-barer” som jag, hehe, så vill man mer ha ett nötigt mellis passar den ju fint 🙂

THBsept2

Och ska vi snacka favoriter, så är dessa två mina största: chokladdoppade pumpafrön från Renée och mina absoluta favoritgojibär från Nu3’s egen serie. De är verkligen mycket godare än alla andra jag smakat; mjuka, sega, smakrika – och stora!
THBsept3

Alltså fullträff på denna septemberbox från THB. Vill du också ha hem en låda hälsosamt gottis för 179 kronor så beställer du det HÄR. Och ett absolut favoritrecept med carob kommer upp i veckan – så håll utkik!

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar