Hej vänner!
Dags för helg igen och jag blir inte riktigt klok på hur veckorna bara rinner iväg… Snart är det jul – mindre än 5 veckor kvar!!
Och det är exakt två veckor kvar till min heldag på Wenngarn. Idag fick jag klart det sista receptet och kunde skicka en lång, fin lista på allt som behövs för workshopen till biofood, som står för samtliga råvaror under våra bak-timmar. Det ska bli så kul ! Jag längtar 🙂
Det här är vad vi kommer göra;
Först ett gäng fina Saffrans-biscotti md vit choklad :
Mer saffran får vi i ett gäng underbara Saffransmuffins:
Pepparkakor är väl ett måste till jul?
…och Pepparkaks-cookie dough täckt av vit choklad är årets bästaste bästa julgodis, promise!
För att runda av gör vi såklart lite Mjuk pepparkaka också, som man kan göra antingen som en länga att skära i skivor, eller min personliga favoritversion: muffins!
6 Kommentarer
pilla
22 november, 2014 at 08:55Wow! Synd att jag inte är hemma och kan vara med. Kommer recepten bli tillgängliga någonstans efter eventet?
Frida
22 november, 2014 at 18:06Pepparkaks cookie dough.. Åh! <3
roethlisberger
22 november, 2014 at 18:11Jaaa det är typ bästa grejen ever! Hade varit kul att ha dig med den 6e! <3
Frida
23 november, 2014 at 18:06Det hade varit jättekul att vara med och att få träffa dig!
Pirita
23 november, 2014 at 13:39Älskar din blogg och dina recept! Härlig inställning och riktigt inspirerande 🙂 Hade ju varit grymt kul att vara med, kanske någon gång i framtiden 😀
Lina
23 november, 2014 at 16:54Hej Fanny!
Det börjar närma sig jul och jag undrar om du har tips på några julrecept, typ pepparkakor och lussebullar.
Jag är nämligen allergisk mot laktos, potatis, ris och spannmål, det är jättesvårt att hitta julrecept som jag tål. Tack för en jättebra blogg!