Kung Markatta bad mig i våras ta fram en riktigt festlig dessert med deras nya neutrala kokosolja, och för mig var det ganska snabbt klart att det skulle bli något chokladigt. Såklart. Finns väl inget som är festligare, eller?
Det blev en chokladfondant med mandelsmörsgömma, och ända sedan jag skickade dem det färdiga receptet har jag väntat ivrigt på att kunna dela med mig också till er. Nu äntligen ligger det uppe och jag rekommenderar er starkt att kolla in det samt givetvis att testa det själva. Så galet gott!
Pssst! Ett tips är att göra några portioner extra som du låter övernatta i kylen… när de stelnar förvandlas de nämligen till helt makalöst goda mini-kladdkakor.
Receptet hittas HÄR
4 Kommentarer
Marja - Baka Sockerfritt
16 augusti, 2015 at 09:17Det är sällan jag sett något så smarrigt!
roethlisberger
16 augusti, 2015 at 10:22Nej alltså vet du Marja, vågar nog påstå att jag sällan ätit något så smarrigt heller! Gaaaalet goda de här! *här gör jag en sådan där hjärt-ögon-emoji* Testa vetja!
Anna - Trend o träning
16 augusti, 2015 at 10:05Men WOW! Du är en mästare. Ser fantastiskt gott ut.
Kram & ha en fin dag grymma du <3
roethlisberger
16 augusti, 2015 at 10:20Åh fina Anna, tusen tack <3 De här är verkligen fantastiskt goda! Tror jag gjort dem över tio gånger sedan första gången… och DET, att jag gör OM exakt samma sak, ja det händer sällan. Jag försöker ju skapa nytt hela tiden, inte göra om… men vissa grejer blir favoriter 🙂
Du liksom bara måste prova, känner jag spontant, såhär en chokladälskare till en annan 😉
Kram & ha en kanonfin dag du också <3