lifestories Okategorierat Tankar om ting Vardagsuppdatering

Pridenaglar 2016

Idag lördag går Skandinaviens största prideparad av stapeln – Stockholm Pride Parade. Det har blivit något utav en tradition att jag målar naglarna den här veckan varje år. Liten grej kanske, men det viktiga är ju inte vad en gör en gång om året utan värderingarna en har året runt. Jag hejar på kärlek, all kärlek, och en gång om året skrapar jag ihop det lilla tålamod jag har för att måla naglarna i regnbågens färger. För ska det göras en enda gång om året, vill jag göra det precis så.

pride2016-1 pride2016-4

Den här gången valde jag att testa en ny variant; marmorerade naglar i olika färger. Jag passade även på att använda mitt ”7 day starter kit” från Depend jag fick i goodie bagen på Blogger Boot Camp i våras. Det är ett kit som innehåller cleanser (rengör nageln) + grundlack (skyddar nageln från tex missfärgning och ger bra bas) + topplack (ger härdande effekt och liksom ”försluter”).

Först gör en alltså rent med cleansern, innan en målar ett lager grundlack. Sedan på med whatever-färg-en-önskar och jag rotade alltså fram mina knalligaste lack i olika färg, som sig bör, innan en avslutar med topplacket. Riktigt smidigt faktiskt! De olika stegen går fort att få till utan väntetid emellan, och topplacket ger en väldigt härlig ”gel feeling”.

Om det hela håller i uppemot 7 dagar återstår att se, men jag är verkligen positivt överraskad över hur smidigt det var att få till. För eh, ja jag är ju inte superskillad på den här fronten direkt… ett år mellan träningstillfällena är en gnutta för länge.

pride2016-3 pride2016-2

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar