lifestories Okategorierat Stil och mode Träning Vardagsuppdatering

Singles’ Day och 25%rabatt på Sportamore

Idag tyckte någon här hemma att 05.30 var en prima uppstigningstid. Den andra av oss har ärligt talat inte så mycket att säga till om, numera ser våra morgonrutiner ut ungefär såhär;

  1. nämnda någon väcker undertecknad med pussar och en och annan osmidig tass i ansiktet
  2. snabbt som tusan, och med ett öga på den morgonpigga lilla damen, dras närmaste kläder+vinterjacka+kängor på
  3. valpis tas under armen för att undvika olyckor på vägen
  4. morgontrött matte med superduperglad vovve rusar raka vägen ut i tre decimeter snö och morgonkiss uträttas

Sedan förbereds + ätes frukost, och när den är intagen brukar den lilla damen ta sig en liten nap på en timme eller så. Det är ungefär min lugnaste timme på dagen numera, och jag passar på att kolla igenom mail och förbereda dagens jobb. Imorse möttes jag av ett nyhetsmail från sportamore, som lät mig veta att det idag är ”Singles’ Day”. En dag som för mig hittills var helt okänd (kände ni till?) men tydligen har funnits sedan 1993, och helt enkelt är singlarnas mot motsvarighet till Alla hjärtans dag.

singleday1{ bild från sportamore’s nyhetsmail }

Här kan du läsa mer om singles day, jag tänkte här fokusera på det erbjudande som fanns med i nämnda nyhetsmail; nämligen härliga 25 % rabatt på köp över 499kr. Så har du, likt jag själv, ännu inte införskaffat de där vinterprylarna med lite saftigare prislapp (tänk varma jackor, fodrade kängor, etc..) är ett hett tips att surfa in på sportamore och fynda – och kanske ge dig själv en Singles’ Day-present?

Om Fanny fått något av Fanny idag? Jodå. Tydligen ville Fanny visa Fanny väldigt mycket uppskattning och kärlek idag – beställt och på väg är nu en vinterjacka, två par tights, ett par shorts, två långärmade tröjor och ett linne. Hoppsan. Men i och med rabatten så tjänade (…) jag ju faktiskt över 1100 kronor, right?

singlesday

Två tips som redan finns i min egen träningsgarderob:

  • de svartvita tightsen Spectra – super för den som tränar ute nu under de mörkare och kallare månaderna, dels då den borstade insidan värmer fint men också för att under designens meshpanel är det reflexprint. Grymt va?!
  • den grå tröjan Gerbera – förutom att jag älskar gråmelerat på ungefär precis allt, så är den här tröjan sååå skön! Nu i höstas när jag hade några veckors träningsuppehåll pga ryggsmärtor försökte jag ta mig ut på promenader, och bar då ofta denna (eller min andra långärmade, också gråmelerade, favorit Satellite). Då var den dock snäppet för varm, för den värmer verkligen trots det lätta sköna materialet, så nu när vintern har kommit borde den vara perfekt!

1000sportamoresinglesdayFotograf: Pavel Maira // pavelmaira.se // Steaksandwich.se

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar