Vardagsuppdatering

På en filt i gräset

När en packat flyttkartonger i många många timmar, och med det behövt fatta behålla-eller-släng-beslut om cirka tusenochelva prylar, och det dessutom är strålande fint sommarväder ute – då är det en väldigt bra idé att fylla ryggsäcken med saker som gott att dricka, bra bok att läsa och nyinköpt picknickfilt. Lite hundgodis, några leksaker och en vattenskål också. Sedan spenderar en resten av eftermiddagen liggandes på en filt i gräset och bara är.


Du kanske gillar

1 Kommentar

 • Svara
  Karin Fitness & Hälsa
  9 juli, 2017 at 00:04

  Vad härligt med en stund i gräset och vilken fin lägenhet du ska flytta till, Fanny!
  Har du läst boken? Tycker den är super bra och intressant och har faktiskt haft författaren som coach tidigare. 🙂
  Kram på dig!!!

Lämna ett svar