Vardagsuppdatering

Video-planer, önskan om feedback, ja och så är jag blond.

Efter nästan 10 dagar i feberdimman är vi idag äntligen äntligen  någorlunda på benen igen. För min del innebär det mycket kontorsjobb, en halkar ju så snabbt efter med sådant när en är sängliggandes, och sedan var tanken att spela in lite videomaterial. Jag har nämligen förberett för några videos där jag snackar om matfoto – dels lite ”basic” vad jag tycker är viktigast när en ska fota ätbart, men även lite roliga tips på allt från styling till rekvisita till bakgrund/underlag.

Att filma detta var ju då tanken.. Men under någon lite extradjup dipp av rastlöshet under min sjukvecka förra veckan, fick jag det geniala infallet att göra en helförändrig. Av mitt hår. Konsekvenstänkande är väl inte min starkaste sida direkt, och min hjärna hoppade liksom över den här ”mellan-perioden” när planen skissades och projektet sattes igång. Det som ska bli är grått. Förmodligen kör jag på en balayage med mörk/svart botten och grått i längderna. För att inte totalförstöra mitt hår måste det få vila lite mellan varven, utgångsläget var ju trots allt ett mörkbrunt hår, med rött i dessutom. Den senaste veckan har jag gått från mörk brunett till orange till fläckig orange/knallgul till att nu ha ett väldigt ljust hår, fortfarande med lite lätt gula nyanser men inte allt för farligt. Så nu ska jag pausa ett tag och ge håret lite extra kärlek under några veckor, innan det här projektet fortsätter.

Jag klippte förresten även av någon dm barr när jag ändå var i farten. Själv. Åh vad jag älskar människor som tar sig tiden att göra lättförståeliga videos med instruktioner för sådant här och lägger upp på youtube!

DET DÄR OM VIDEOS JA. Ärligt talat är det så enkelt som att jag är inte helt bekväm med den här hårfärgen ännu, haha. Jag kommer garanterat inte vänta tills den där grå-svarta balayagen är klar, men än så länge har jag varit såhär superblond i inte ens ett dygn och får själv en mindre chock när jag råkar springa förbi en spegel. Så jag ska bara vänja mig själv först, sen kan jag sätta igång och filma lite! Tills dess undrar jag dock vad ni är sugna på? Den senaste tiden har det varit så jäkla mycket i livet, med stora beslut som behövt fattas och energi som krävts på annat håll, så inläggen här har blivit både färre och mindre varierade. Vad borde jag blogga mer om, pretty pretty please ge mig lite feedback! Efter över tio år av bloggande känns det ibland helt tomt i idé-arkivet och ingenting känns vettigt att blogga om. Så om ni kikar in här, läser detta, jag skulle verkligen uppskatta en kommentar med input. PUSS SÅ LÄNGE

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  jes
  7 mars, 2018 at 11:08

  Jag skulle gärna se mer träningsinspo! Typ om du hittar roliga utmaningar (som Sally osv) och kanske filmar, gör GIF:s eller fotar tips i utförandet?
  Utvärderar hur det kändes och lite updates kring senaste utmaningen (dvs köra samma utmaning men lite senare).
  Allt ifrån rehabsgrejer att köra mellan tunga set till tunga eller explosiva helkroppsövningar 🙂 Någon svår yoga grej du jobbar på kanske? Eller hur man blir riktigt bra på viktade chins?
  Tycker även det är kul mer mer vego (dvs utan komjölk och ägg), recensioner på nya produkter, vad man kan göra för att ”omvandla” gamla favoriter till vego-vänligt med hög proteinhalt.
  Reflektioner kring gamla blogginlägg, tankar om träning/mat/hälsa?

 • Svara
  Agnes Åberg
  10 mars, 2018 at 16:04

  Mer träningsupplägg, tips på övningar, videos på utförande och dina tankar kring träning, upplägg osv. Olika typer av övningar gärna, både styrka men också rörlighet och ja, variation 😀

Lämna ett svar