BROWNIES & BLONDIES

DOUBLE BROWNIE-BROWNIE

Brownie, fylld med bitar av brownie. Och chokladsås. Hur kan det bli annat än supergott?

DOUBLE BROWNIE-BROWNIE

receptet ger 3-4 brownies

Du behöver:

  • 95g kokta favabönor, väl sköljda och avrunna
  • 45g jordnötssmör
  • 2 msk (40g) sirap, jag använde fibersirap gold
  • 2 msk (40g) Barebells chokladsås (går att byta ut mot mer fibersirap)
  • 4 msk (28g) kakao
  • 1/8 tsk bikarbonat
  • 1/8 tsk bakpulver
  • en rejäl nypa salt
  • 1 Barebells Brownie Core-bar, hackad i mindre bitar

Gör såhär:

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Skölj favabönorna ordentligt, gärna flera gånger.
  3. Mixa ihop bönor med jordnötssmör, sirap, chokladsås, kakao, bikarbonat, bakpulver och salt till en helt slät smet.
  4. Vänd ner den hackade baren.
  5. Grädda i 15 minuter, ta ut och låt svalna innan du skär upp i bitar. Förvara brownies i kyl.

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar