Vardagsuppdatering

Födelsedagshelg

De senaste fyra dagarna har varit riktiga födelsedags-dagar. Eller egentligen började det redan i onsdags när Nala fyllde 3, men eftersom Rut fyller år nu på onsdag tänkte vi fira dem båda två med ett litet ”hund-kalas” i veckan. Hela familjen fyller år under samma vecka; först Nala, två dagar senare jag, sedan J och Rut på samma datum ytterligare några dagar senare.

I torsdags överraskade jag J med att komma till hans jobb på lunchen och informera honom att han var ledig resten av dagen och skulle följa med mig för att fira hans födelsedag i förskott. Vi åkte in till Stockholm för att äta god mat och gå på Gröna Lund där vi avsluta med att se Movits på scen. Gillar ni Movits? Jag ääälskar Movits.

Dagen därpå var det alltså dags för mig att fylla år, så jag tog ledigt från plugg och ägnade istället dagen åt roligare saker; så som hundpromenader, träning och lite rit-tid. Till kvällen hade J bokat bord på en restaurang här i stan som jag velat testa länge, Miss Voon. Vi delade på nio fantastiska rätter innan vi cyklade hem till hundarna och mös resten av kvällen.

I lördags bjöd vi in familjen till eftermiddagsfika för att fira oss alla fyra (J, mig och hundarna) med tårta och kaffe. Jag fick den drömmiga boken Wonderland som jag spanade in i våras när jag var på Fotografiska och såg fotografens utställning med samma namn. Den ena bilden vackrare än den andra!

Igår var vi alla fyra helt slut, så det blev sovmorgon och sen mest en massa mys i soffan!

Du kanske gillar

1 Kommentar

 • Svara
  malin
  27 augusti, 2019 at 16:07

  ni är sååå fina eran lilla familj. Önskar jag kunde få vara en liten myra som bodde hos er. Kunde jag ätit alla smulor på golvet av dina bakverk….he he.
  Kram!
  GRATTIS I EFTERSKOTT TILL ER ALLA!

Lämna ett svar