Recensioner

Cravingz

Idag vill jag presentera er för något av det bästa jag ätit på väldigt länge, nämligen glass från Cravingz.

Cravingz en glass helt utan tillsatt socker, producerad i Sverige på svensk mjölk, grädde och ägg. Den finns (än så länge) i tre smaker; Sweet n’ salty caramel, Cookie dough och Choco’lagom. Jag har nu smakat alla tre och kommer gå igenom dem var för sig och berätta mer, häng med vetja!


SWEET N’ SALTY CARAMEL

Okej jag börjar med min favorit av de tre smakerna, den här var GALEN. Salt karamellglass fylld med salta karamellbitar och kolasås. Både jag och vännen jag bjöd glassen på tyckte oss känna en hint av knäck när vi åt den. Flera glassmärken (inkl proteinglassar/sockerfria glassar) finns nu i just salt karamell-smak, och även om jag gillat alla jag provat måste jag säga att Cravingz variant vinner. Den är makalöst bra alltså.


COOKIE DOUGH

Vaniljglass med kakdegsbitar och choklad. Först och främst: kakdegsbitarna gör en inte besviken. De är stora. Vilket jag personligen älskar. I denna hade pricken över i varit lite chokladsås, men jag är ju en sådan där som inte kan få nog av choklad. Även utan chokladsås var också denna smak en riktig hit, och själva glassen är (i alla tre smaker) riktigt riktigt bra. Krämig, gräddig och len.


CHOCO’LAGOM

En blandning av choklad- och vaniljglass, med bitar av brownies och chokladfudge. Ja ni hör ju. Här fick jag min choklad! Älskar älskar de generösa mängderna ”bitar”. Vaniljglass tycker jag överlag är ett rätt trist påhitt, meeen ihop med chokladglass, browniebitar och chokladfudge så tja, då äter jag ju även vaniljglass. Såklart.


Än så länge finns Cravingz bara i Sockholm (HÄR kan du se butikerna som i dagsläget säljer) MEN jag har pratat med tjejerna som tagit fram glassen och goda nyheter; du kan be din butik i Uppsala, Västerås, Enköping, Nynäshamn, Norrtälje, Södertälje och Stockholm att ta in den. Förhoppningsvis hittar glassen ut till fler städer runt om i landet snart, det bästa vi som konsumenter kan göra för att det ska ske är att uppmärksamma våra butiker på att vi vill kunna köpa den!

Slutord: får du möjligheten – smaka glassen från Cravingz.

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar