Kontakt, PR & Policy

www.roethlisberger.se besöks varje vecka av tiotusentals tränings- och matglada, och har bland annat rankats som en av Sveriges mest inflytelserika bloggar inom träning och hälsa av analysföretaget Twingly, samt nominerats till Årets hemsida/blogg till Fitnessfestivalens hederspris Guldhjärtat (Fanny nominerades även till Årets förebild) 

ALLMÄN POLICY

Bloggen drivs av mig, Fanny, och det som publiceras här har jag aktivt valt att skriva om; jag skriver om sådant som intresserar mig eller som jag tror intresserar mina läsare. Kommentarer välkomnas och godkänns så länge de inte innehåller personangrepp eller andra saker som bryter mot lagen.

PRESSUTSKICK & PRODUKTPROVER

För att ge mina läsare bra (och relevant) information, utifrån mina egna personliga åsikter och erfarenheter, gör jag givetvis mitt bästa för att hålla mig uppdaterad. Jag får pressutskick både över mail och per post, och jag blir inbjuden till olika event där företag presenterar produkter, tjänster eller åsikter.

De omdömen, åsikter och rekommendationer som framförs här i bloggen är alltid mina egna, oavsett hur jag nåddes av informationen. Produktprover är aldrig ersättning för publicerade inlägg, utan är skickade till mig i syfte att just provas. De är i många fall också en förutsättning för att jag ska kunna hålla mig uppdaterad och ge min åsikt vidare till mina läsare.

SAMARBETEN & PARTNERS

Allt i mina inlägg står jag för, även de som skrivs i samarbete med väl valda samarbetspartners, och jag skriver endast om det som intresserar mig eller om det jag tror kan intressera mina läsare. Alla samarbeten och sponsrade inlägg märks ut enligt marknadsföringslagen.

Representerar du ett företag som kan vara av intresse för mig och mina läsare?

Förslag gällande samarbete, produktutskick eller annonsplacering välkomnas, kontakta mig på fanny@roethlisberger.se (och läs gärna det här inlägget från Better Bloggers : Riktlinjer för dig som jobbar med PR & reklam i sociala medier)


FÖRETAG JAG GILLAR – OCH SOM GILLAR MIG

Genom åren har jag byggt upp fina relationer till ett par företag; Tyngre, Barebells samt Nick’s. Det är företag vars produkter jag genuint gillar och använder på daglig basis, samt ofta inkluderar i mina publicerade recept. Som skrivet ovan är produktprover aldrig ersättning för publicerade inlägg, även om jag från nämnda företag får hemskickat en hel del produkter. Detta bygger på ömsesidig uppskattning och det finns aldrig några krav på motprestation från någon part. Jag nämner/listar produkter i recept eftersom jag uppriktigt rekommenderar användningen av just dem (detta gäller givetvis alla produkter jag någonsin nämner, oavsett märke) och ibland får produkter för att företagen uppskattar och gillar det jag gör.

15 Kommentarer

 • Svara
  Linda
  3 juni, 2013 at 19:03

  Självklart Fanny ber om ursäkt för att jag slarvade med hänvisningen på chokladpralinerna! Du ska självklart ha cred för det och har nu skrivit att jag hämtat receptet från dig. Tack för att du inspirerar så mycket! Du är otroligt duktig 🙂

  Med vänlig hälsning /Linda

 • Svara
  sanna
  26 september, 2013 at 16:55

  Hej!
  Du har inte funderat på att sortera upp recepten lite mer som tex din polare tasy health har det?
  Så mycket lättare att hitta alla dina underbara recept när man är ute efter något speciellt, eller bara vill ha inspiration om en viss kategori av saker.
  Nu blir det mer att man mest tittar på dina senaste recept för annars måste man scrolla tillbaka så långt inom varje changer…
  Tack för världens bästa blogg!
  Mvh

 • Svara
  Elina
  28 mars, 2014 at 22:42

  Hej,
  Visst gjorde du ett recept med bara bär och lax?

  Hälsningar Elina

  • Svara
   roethlisberger
   29 mars, 2014 at 11:05

   Hej! Ja det stämmer, eller ”recept” är kanske en överdrift haha, men jag tog laxfiléer och bredde på bara bär-hallon som jag rört i färsk basilika i. Hallon+basilika=drömgott! In i ugnen ca 10 minuter tills laxen är klar. Superduper snabbmat!

 • Svara
  Emilia Olsson
  19 augusti, 2015 at 09:36

  Hejsan Fanny!
  Hoppas allt är bra med dig.

  Tänkte bara jag skulle kolla med dig och jag hoppas det är Ok att jag publicerar bilder på saker som jag har bakat med hjälp av din a recept?

  Jag länkar såklart, men vill ändå kolla 🙂

 • Svara
  Karin
  25 december, 2015 at 21:47

  Hej, ny här på din blogg. Så min fråga kanske redan finns besvarad här tidigare.
  Bortsett från att du gissningsvis under väldigt många år tränat hårt, hur har du fått en så vältränad kropp? Skulle vara intressant att läsa hur mycket träning dagligen och hur länge, vilken typ av träning som det krävts för att komma dit du är idag?

  Och hur stor del innebär kosten för resultatet i ditt fall? Som den gottegris jag är med ständigt söt- och saltsug undrar jag hur mycket sånt du tillåter dig i kombination med din träning? Av alla kak- och godisrecept på bloggen får man en känsla av att du äter det dagligen? Det låter härligt men i mitt fall innebär det mer gäddhäng och ”surdegsmage” än välsvarvade armar och magrutor ?.
  //karin

 • Svara
  N
  17 november, 2016 at 11:22

  Hej Fanny!
  Skulle du kunna göra ett inlägg om hur din mage och matsmältning har blivit påverkad av anorexin? Efter att jag blev friskförklarad så lider jag ständigt av ont i magen, uppsvälldhet och förstoppning ? Hur är det för dig, har du problem med något av detta? Just under behandlingen brukar det ju ofta vara väldigt jobbigt för att magen och tarmarna inte är vana, men har det blivit bättre med tiden för dig? Vet att mage, tarmar och bajs inte är ett ämne man brukar prata så öppet om… Men samtidigt är det väldigt viktig eftersom det kan påverka ens vardag väldigt mycket, samt göra det svårare att äta. Har du också några tips mot uppsvälldhet och förstoppning? Kram!

 • Svara
  susanna
  5 december, 2017 at 14:10

  Hej! Undrar om du vet var man kan köpa Maple extrakt el. Lönn extrakt i sverige? Jag läste om att man kan blanda fibre sirap med Maple extrakt. Då få man ngt som liknar lönnsirap. Tack. Mvh, Susanna

 • Svara
  Robert
  6 januari, 2020 at 10:48

  Fantastiska recept på nästan allt, men jag saknar bröd med protein. Inget du provat, typ frukostfraller eller thekakaor. Hade varit toppen att boosta frukostfrallan med kesin.

  • Svara
   roethlisberger
   4 februari, 2020 at 15:03

   Det är på gång! Jag har gjort ett par olika bröd redan, sök på ”bröd” i sökrutan så hittar du tex chiabröd och pitabröd.

 • Svara
  james Fonteront
  1 maj, 2021 at 07:39

  Offering guest post
  ”Hi,

  We sent you a couple of emails, but we have not received a response.

  We’d like to post a sponsored article adjusted to your site roethlisberger.se, Content that would contain a do-follow gambling link.

  How much do you charge for a guest post?

  I look forward to hearing from you soon.”

 • Svara
  Mike livingstone
  12 maj, 2021 at 08:39

  Offering ad space on your site
  ”Hi,

  Hope you are doing well.

  I’m writing to follow up email.

  I was sent an email regarding the guest post on your site roethlisberger.se But didn’t get any response from your side.

  We are looking for an article post on your site with a link leading to sports betting, article should be 500 words and the duration of the article minimum of 1 year, Please send me your price.

  I am waiting for your response. ”

 • Svara
  Kalle
  8 april, 2024 at 02:18

  Hej!
  Snubblade in på du sida då jag googlade ang att betsa Ikeas Ivarskåp. Det ser ut som du har använt exakt den nyans jag är på jakt efter. Minns du vilket beta du använde?

  MVH // Kalle

  • Svara
   roethlisberger
   8 april, 2024 at 06:54

   Hej! Jag betsade dem med Hedins Oljebets 907 Brun 🙂

   • Svara
    Kalle
    8 april, 2024 at 08:41

    Toppen!
    Tusen tack för hjälpen!
    MVH // Kalle

Lämna ett svar