Vardagsuppdatering

September du var fin

Vips så svischade september förbi. Det var en fin månad för mig, och kändes som en fin avslutning på sommaren. För jag tror nog att det officiellt är höst nu.

Det har i vanlig ordning blivit många promenader, för Rutan och mig. Jag älskar att bo centralt men ändå ha nära till åkrar och skog.

Det har piffats lite hemma, bland annat fick jag upp två nya prints på min tavelvägg i vardagsrummet. Planen är att ”bygga ut” den allt eftersom jag hittar motiv och prints jag gillar.

Bak har det också blivit! I alla fall ett. En väldigt väldigt god morotskaka med limefrosting. Den är saftig och smakrik, och som vanligt både proteinrik och sockerfri. Receptet har jag postat på min instagram, ni hittar det HÄR.

Häromdagen fick jag besök av en av mina bästa vänner och hennes lilla dotter. Jag blir gång på gång imponerad av Rut, som är så inkännande och fin med alla hon möter. Hon var nyfiken på bebis, men lugn och fin och gav bara lite pussar när hon kom åt. Fan vad jag älskar den hunden alltså.

Idag blir en lugn dag. Planen är att besöka Kandyz och ladda upp med godis för att sedan chilla i soffan resten av dagen. Fint!

Avslutningsvis får ni en photodump med bilder jag tagit på Rut senaste månaden. Man kan väl aldrig få för mycket Rut, liksom?!

Du kanske gillar

1 Kommentar

  • Svara
    Malin
    1 oktober, 2023 at 20:55

    Vad fina ni är du oxh din kille. Oxh rut!!!😍

Lämna ett svar