Vardagsuppdatering

Skogen, pizzor, konsert

Snart påbörjar jag min nästa kurs, och det här ovanligt långa ”sommarlovet” är över. Det har varit så väldigt skönt att ”bara va” nu under sommaren, men det känns bra att fortsätta beta av kurser så att jag bli klar någon gång.

Såhär på sluttampen av ledigheten försöker jag njuta lite extra av att inte ha några måsten. En sådan grej jag förmodligen inte kommer känna att jag har tid för så ofta i höst är att ta med Rut ut till skogen och gå i hennes tempo (dvs långsamt pga det ska ätas- och rullas i blåbär och det ska pausas och sniffas osv osv) i över två timmar. Så i början av veckan nu gjorde vi precis det: åkte till favoritskogen och lunkade i några timmar.

I onsdags gjorde vi pizza (vanligt pizzakit så inget fancy, men fortfarande himla gott) och åt ute, och det kommer jag sakna i höst och vinter: att äta ute.

På träningsfronten har senaste veckan innehållit bland annat ett himla roligt helkroppspass (som ni hittar i sin helhet HÄR på min instagram) och i fredags fick jag för mig att springa på löpbandet. Det händer väääldigt sällan, närmare bestämt har det hänt exakt en gång tidigare. Jag sprang i alla fall intervaller som min vän Pischa la upp för några veckor sedan, de såg ut såhär:

10 minuters jogg som uppvärmning

3 x 1 min löp / 1 min jogg

3 x 2 min löp / 90 sek jogg

2 x 1 min löp / 1 min jogg

2 x 2 min löp / 90 sek jogg

1 x 1 min löp / 1 min jogg

1 x 2 min löp / 90 sek jogg

Jag sprang på 14 och joggade på 11 och det var fan svinjobbigt ärligt talat. Men jag måste säga att jag blev lite förtjust i det där med att springa på band, framför allt när man kör intervaller är det ju himla smidigt! Ska verkligen försöka få till liknande pass regelbundet framöver.

Några timmar att jag sprungit ovanstående pass och nästan dött pga jobbigt, så mötte jag upp min vän Emelie för att gå och äta veckans andra pizza. Det var en med kantareller och gruyere och tryffelmajonnäs och mmm den var god.

Efter maten promenerade vi upp till Botaniska trädgården för att se Veronica Maggio och Miriam Bryant. Det var en riktigt bra konsert!

Igår var vi på kräftskiva och kom hem rätt sent, så idag blir nog en lugn dag. Skönt!

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Mc-bruden
  29 augusti, 2023 at 17:34

  Ingen bryr sig om ditt liv.
  Hela släkten håller med mig .
  …Pikaella

  • Svara
   roethlisberger
   31 augusti, 2023 at 13:25

   Det räcker med dina låtsas-kommentarer nu. Vet vem du är och det här börjar bli fånigt.

Lämna ett svar