Övningar Träning

grymma pass och ny övning+video

Idag tränade vi tillsammans, jag och b-friend, och vi hade ett fruktansvärt bra pass (i alla fall jag, jag tror han också var riktigt nöjd – såg så ut haha), det blir av någon orsak mycket roligare och effektivare att träna tillsammans! Även om vi sällan pratar (mer än ”hur går det?””bra, själv?”-”jo bra”) så blir passen ”tillsammans” nästan alltid snäppet bättre, kanske är det för att vi har hela rutinen med mat-laddning-musik-pepp-dryck-promenad till gymmet osv innan vi kör igång, det gör stor skillnad när man känner att man laddat rätt!

Jag testade en övning jag hittat på Joakim och Christers blogg justdoit (som förövrigt är väldigt inspirerande och peppande och allmänt bra, liksom). Och den, öh, tog ju. Om vi säger så. Man riktigt kände hur magen, ja hela överkroppen egentligen, fick jobba och alla mini-muskler man annars så lätt glömmer aktiverades fint. Ser fram emot härlig träningsvärk i magen imorgon! 😉

Du kanske gillar

3 Kommentarer

 • Svara
  Victoria
  23 mars, 2012 at 16:18

  Sv: Tack så mycket! Ditt tips lät verkligen jättegott! 😀

  • Svara
   roethlisberger
   23 mars, 2012 at 17:43

   Det är det! 😀 hihi testa testa!

 • Svara
  Hanna-chan
  23 mars, 2012 at 18:55

  Det såg så jobbigt ut att jag nästan får träningsverk själv… xD
  Nemen jag skulle prova om det var så att jag kunde få gymma själv, men är tyvärr för ung… 🙁

  Eller tror du att man skulle kunna göra något liknande hemma fast mett ett par hantlar?

Lämna ett svar