DRYCKER & SMOOTHIES Recept Vardagsuppdatering

positiva besked och exotisk smoothie

Imorse ringde klockan på 7 (jag lär vara den enda arbetslösa människan i världen som liksom ens ställer klockan) och då drog jag på mig springkläderna och gick ut för en kort tur i skogen innan frukost. Lika bra att få det gjort innan man riktigt vaknat 😉 20 minuter senare smakade en frukost himla fint, kan jag meddela! Ett tungt ryggpass på gymmet därefter och sedan har jag uträttat en del ärenden i stan under eftermiddagen.

När jag satt på bussen mot gymmet i morse läste jag horoskopen, då jag är född på en sådan där dag som är olika stjärntecken i olika tidningar, så läser jag alltid för både jungfrun och lejon. Tar det bästa från båda… hehe, nej, men jag tycker det kan vara lite kul att kika på ibland! Hur som helst, stod det idag för båda tecknen att jag skulle få ett överraskande, men positivt samtal under dagen som skulle ge mig stor glädje och framtida ekonomisk säkerhet.. hmm, kunde för allt i världen inte tänka mig vad det skulle kunna vara för samtal, men har haft mobil nära hela dagen 😉 klockan två står jag inne på ica och virrar runt i jakt på olivolja, och så ringer telefonen. Hade glömt horoskop-grejen vid det laget och svarade obekymrat till det okända numret. Det var det bästa samtal jag kunde tänka mig! På fredag bestäms detaljerna så jag vill inte skriva mer om det nu, men jag kommer ju garanterat ha mer att göra fr o m nästa vecka.. wiiiie fan vad kul!

Och – vill bara tillägga en sak, som rör det jag skrev om igår.. det har varit några tuffa veckor nu för mig, ”värre en vanligt”, men jag har verkligen jobbat med mina tankar och känslor, försökt vara positiv och se allt bra som ändå finns… här har jag resultatet. What you give is what you get – positivt föder enbart mer positivt! Bara en liten påminnelse alltså 😉Dagens quickfix efter träningen blev en exotisk smoothie, som jag gjorde såhär:
Jag hade en halv, fryst banan (som jag skurit i mynt och förvarat i frysen) i en mixer tillsammans med en skiva grapefrukt, en massa mango och en skvätt mjölk (kanske 1-2 dl). Sen toppade jag med granatäpple och kokos. Som ni ser på bilden insåg jag lite sent att citron vore fräscht att ha i… den fick agera statist-modell under fotograferingen nu istället bara, men ett tips är att ha i några droppar citron, framför allt vaaarma dagar som dessa! Himla fräsch vart den i alla fall, och tillsammans med en bit protein-chokladkaka och några bollar stod jag mig finfint under min lilla stads-utflykt 🙂

Du kanske gillar

6 Kommentarer

 • Svara
  meimoa
  24 maj, 2012 at 14:57

  den där smoothie:n såg otroligt god ut!

 • Svara
  meimoa
  24 maj, 2012 at 14:57

  den där smoothie:n såg otroligt god ut!

 • Svara
  nicole
  24 maj, 2012 at 18:51

  den där smoothien får det verkligen att vattnas i munnen på mig! Gud vad jag måste testa den 🙂

 • Svara
  nicole
  24 maj, 2012 at 18:51

  den där smoothien får det verkligen att vattnas i munnen på mig! Gud vad jag måste testa den 🙂

 • Svara
  Marie
  3 augusti, 2012 at 07:16

  Åh, fyller vi år samma dag kanske? Känner igen det där ”problemet” 😉 Roligt att läsa din blogg för övrigt, mycket matinspiration!

 • Svara
  Marie
  3 augusti, 2012 at 07:16

  Åh, fyller vi år samma dag kanske? Känner igen det där ”problemet” 😉 Roligt att läsa din blogg för övrigt, mycket matinspiration!

Lämna ett svar