Kost Recept Vardagsuppdatering

dagen i mat

God kväll! Nu har jag äääntligen landat i sängen efter en lång dag utan stopp. När jag klev upp väntade sms från kontoret som undrade om jag kunde komma in och fota en PT till omslaget på en av tidningarna, och självklart ville jag det! Så blev att skynda iväg direkt till gymmet och sedan åka in till kontoret några timmar tidigare. Sen har det varit layout, annonser, fotografering, intervju, skynda till tåg hem, hämta inlåst väska på gym, handla, hem och laga mat+lunchlåda till imorgon, och så slängde jag ihop två sorters choklad när jag ändå var igång… en med blåbär/kokos/havssalt, och en med mango/kokos/havssalt, mmm ska snart göra mig ett fint kvällsgotte och mysa med framför en film innan jag somnar gott efter en bra dag 🙂

Många undrar om jag inte kan skriva exakt vad jag äter på en dag, och enda anledningen att jag inte gjort det förr är väl för att jag själv finner det tämligen ointressant och har svårt att se allmänintresset av mina vardagsmat-intag. Men men, antar att jag väl kan rapportera ”dagens mat” till er då och då;

Frukost #1 – morotskakssmoothie (recept nedan, klicka här för att se bilder), två koppar kaffe
Frukost #2 – 2 st morotsmuffins efter träning
Lunch: wrap med kyckling/keso/kesella röra med curry, babyspenat, avocado och gurka
Mellis: kaffe med en skvätt mjölk, en liten näve mandlar
Middag: hemgjord falafel (hummus, rödlök, färsk tomat, färsk basilika, fiberhusk, vitpeppar, salt), babyspenat, gurka och en sås på kesella, soyamjölk, balsamvinäger, persillade
Utöver detta: 2 burkar cola zero, en himla massa glas vatten, smakprov av choklad vid tillverkning 😉

Och som sagt, ska ordna något gott att mumsa nu innan jag somnar, trött som jag vet inte vad!

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  gymstar
  18 juni, 2012 at 21:40

  oj vilka smarriga recept du bjuder på! Nu blir det till att ställa sig i köket =)

 • Svara
  gymstar
  18 juni, 2012 at 21:40

  oj vilka smarriga recept du bjuder på! Nu blir det till att ställa sig i köket =)

Lämna ett svar