mobil Vardagsuppdatering

Finfredag

Jag begär faktiskt inte mycket av livet. Sov 4 timmar inatt (vilket sorgligt nog är standard) och eftersom hela dagen är fullbokad med sommarfest-aktiviteter med hela gänget på kontoret med allt från segling till mat, så blev det uppstigning 05.00 för att vara på gymmet vid öppning och nu är jag redan på väg för att möta upp de andra. Så det där med att det är så svårt att hitta tiiiid att träna, köper jag icke! Samma sak med mat – planering och prioritering! Jag hade förberett både frukost 1 och 2 till idag, en för före pass, och en för efter. Båda nu intagna och Fanny är mätt, glad och sommarfin i fläta, chinos och sommarskorna – redo för en bra och lång dag i solen med världens härligaste gäng 🙂

20120629-081544.jpg

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Emmas träningsblogg
  29 juni, 2012 at 07:55

  Tid till träning kan man alltid hitta! Tidsbrist är ingen bra ursäkt! Visst kan det hända ibland att tiden verkligen inte räcker till och man inte kan matcha gymmet s öppettider, men för det mesta går det att klämma in träning nånstans 😉

  • Svara
   roethlisberger
   29 juni, 2012 at 08:24

   Precis 😉 9 av 10 gånger går det finfint, om man är villig att ställa klockan och packa i förväg, och det räcker ju faktiskt! 🙂

 • Svara
  Emmas träningsblogg
  29 juni, 2012 at 07:55

  Tid till träning kan man alltid hitta! Tidsbrist är ingen bra ursäkt! Visst kan det hända ibland att tiden verkligen inte räcker till och man inte kan matcha gymmet s öppettider, men för det mesta går det att klämma in träning nånstans 😉

  • Svara
   roethlisberger
   29 juni, 2012 at 08:24

   Precis 😉 9 av 10 gånger går det finfint, om man är villig att ställa klockan och packa i förväg, och det räcker ju faktiskt! 🙂

Lämna ett svar