Kost Vardagsuppdatering

grönt i ett glas

Jag hoppas ni hade en lite mer actionfylld och roligare dag än jag igår. Planen var att ägna mig åt två saker: träning och ätande. Så morgonpass blev av, följt av mat hemma. Sen tänkte jag baka lite, och valde då att göra hallonremmar i ugnen. Mm… hur länge plåten fick stå inne? Ja, si sådär 11 timmar (!!). Så jag kunde inte lämna huset, jag kunde inte träna – jag kunde mest vakta ugn. Och inte blev de vackra heller, remmarna. Goda, men inte vackra. Mer om det senare, för nu ska jag efter intagen frukost röra mig mot gymmet för att idag i alla fall ha en bra dag 🙂

Frukost idag blev en knallgrön smoothie på avocado, frusen spenat, frusen kokosmjölk, soyamjölk, limeskal+saft. Toppat med granatäpplekärnor och kokosflakes, och till detta jordgubbar från trädgården som mognat nu. Gottigott! Och en rem, förresten, från igår. För goda blev de faktiskt. Fula som jag vet inte vad, men goda!

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar