Kost Vardagsuppdatering

det här är livet

De två senaste dagarnas middagar har ju inte varit fy skam direkt. Igår kunde vi sitta ute i den varma kvällssolen och njuta av två stora sallader; en med jordgubbar från trädgården, färsk mango och fetaost, och en med gurka, tomat, rödlök och avocado, till detta hummus och curry/chilikyckling. Ikväll var det inte läge att sitta ute då det regnat i stort sett hela dagen, men himla god mat kan man ju äta ändå, som tur är 😀 så det blev en stor tallrik full av lax och räkor steka i olivolja med rödlök, chili och vitlök i massor, kantad med färsk mango. Till? Ja, gurka, tomat, färska jordgubbar och avocado med fetaost. Har äntligen hittat en plats för frukt i min dagliga kost – det är ju bara sååå gott i sallader! Perfekt med de söta smakerna till kryddigare kött, fågel eller fiskrätter.Idag har varit en himla bra dag för övrigt. Efter en välbehövlig vilodag igår efter 10 pass på 8 dagar var det först ett rump/core-pass som gällde, sedan hem och ladda om i soffan med en fin tallrik mat och pepsi max, innan ännu ett gympass väntade. Vi testade byns andra gym och trots att man kände sig lätt desorienterad så lyckades vi fokusera och få till ett satans tungt bröst/triceps-pass. Jesus, middagen satt ju fint efter det alltså! Nu först landar man i soffan, med hemmagjorda ingefärs/citron-bollar, pepsi max och kan bara pusta ut. Som det konstaterades vid middagen: det här är livet.

För ja, vad mer kan man begära av livet? Just exakt nu är det rätt kravlöst, ledig med tid att göra enbart saker man önskar. Och att fylla varje dag med skratt, träning, matlagning och ÄTANDE av god mat – ja, kind of living the dream!

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar