Vardagsuppdatering

12e Juli 2012

Hej på er!

Torsdagkväll och jag fattar inte var all tid tar vägen.. jag har knappt bloggat och inte kan jag skylla den frånvaron på vare sig jobb eller värst fashionabla aktiviteter. Nä, jag har mest mått himla bra, om det kan duga som ursäkt för den halvkassa uppdateringen kanske… hehe, det tycker jag själv är en alldeles förträffligt fin ursäkt i alla fall 😀

Jag har haft ett par grymma träningspass, ni vet sådana där då man nästan känner hur t-shirten sitter aningens tightare nästkommande dag pga extrem muskeltillväxt 😉 idag blev det rygg och jag fick lära mig ett par nya övningar + nöta nya favvon – marklyft. Härligt hur den tar, känner mig finfint mör både här och där efter x antal lyft imorse. Har varit smånojig att börja, då jag är rätt noga med att köra korrekt och inte slita eller belasta fel.. men efter lite pepp och instruktioner under dygnet i Skåne känner jag mig nu rätt säker 🙂 gött!

Ikväll åts det lime/chili-lax med massa gott, och nu ska det mumsas nyaste laddningen gottebollar med smak av pistage och havssalt (recept kommer!) och chokladkräm med choklad/pistage/havssalt-strössel. Jaa mycket choklad, förvånade? Nä precis. Chocolate is just another word for heaven!

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Annie - Live it, Love it
  13 juli, 2012 at 04:02

  Älska marklyft! och choklad! 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   15 juli, 2012 at 07:35

   jaa visst 😀 tröttnar aldrig på sistnämnda (första är ju nytt för mig men har väldigt svårt att tänka mig att jag skulle tröttna 😉 )

 • Svara
  Annie - Live it, Love it
  13 juli, 2012 at 04:02

  Älska marklyft! och choklad! 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   15 juli, 2012 at 07:35

   jaa visst 😀 tröttnar aldrig på sistnämnda (första är ju nytt för mig men har väldigt svårt att tänka mig att jag skulle tröttna 😉 )

Lämna ett svar