God morgon! Lördag och helg, bröst- och tricepspass på ingång och efter det lite utflykt under eftermiddagen.
Frukost idag blev morotskaksgröt i ugn, himla gott och perfekt uppladdning inför ett hårt pass 🙂 jag gjorde en stor form som blev 3 portioner:
- 2 dl havregryn
- 2 dl mjölk
- 1 finriven morot
- 4 ägg
- vaniljpulver
- kanel
- ingefära
- muskotnöt
- salt
- en nypa bakpulver
Bara att blanda allt, ner i en form och så in i ugnen på 220 grader i 15 minuter. Här åts den med keso och vindruvor, gottgott 😀 Ha nu en fantastisk lördag och gör enbart fina saker!
4 Kommentarer
Nathalie
18 september, 2013 at 14:59hej, vad god den ser ut, hur mycket vaniljpulver, kanel, ingefära, muskotnöt och salt har du i? exakta mått=)
mvh nathalie
roethlisberger
19 september, 2013 at 11:21oj det var så länge sedan jag gjorde denna.. minns inte, tror inte ens jag måttade? Smaka av.. mest kanel och vanilj, mindre ingefära och muskotnöt.. typ? smaka av som sagt 🙂
Nathalie
18 september, 2013 at 14:59hej, vad god den ser ut, hur mycket vaniljpulver, kanel, ingefära, muskotnöt och salt har du i? exakta mått=)
mvh nathalie
roethlisberger
19 september, 2013 at 11:21oj det var så länge sedan jag gjorde denna.. minns inte, tror inte ens jag måttade? Smaka av.. mest kanel och vanilj, mindre ingefära och muskotnöt.. typ? smaka av som sagt 🙂