Kost LUNCH & MIDDAG Lunch/Middag Recept Vardagsuppdatering

Bästa veggo-burgaren till grillen

Tidigare i vår bad Kung Markatta mig skapa den perfekta vegetariska burgaren att lägga på grillen i sommar.

tofuburgare

Det tog mig sju försök (jo sju..) men sen satt den! Basen är tofu och kikärtor, och smaksatte gjorde jag med babyspenat, citron, vitlök mm. Så god! Något jag lärt mig efter alla sju försök, är att det verkligen gör skillnad att låta burgarna ”stå till sig” i kylen ett tag. De håller ihop mycket bättre och man slipper burgare som faller itu och rasar ner genom grillens galler… Här hittar ni receptet på sommarens bästa veggo-burgare.

Du kanske gillar

3 Kommentarer

 • Svara
  JOSEFIN B
  5 juli, 2015 at 11:23

  Åh vad gott det ser ut 🙂

 • Svara
  JOSEFIN B
  5 juli, 2015 at 11:23

  Åh vad gott det ser ut 🙂

 • Svara
  Anonym
  3 maj, 2017 at 22:51

  kött > vegetarisk

Lämna ett svar