Dagens frukost blev 1 msk chiafrön som tillsammans med 1 tsk carob fått svälla en timme i 1 dl mandelmjölk, och på det en stor klick vaniljkesokvarg, gul kiwi, rostade soyabönor, gojibär, torkade granatäpplekärnor och riven kokos. Mums!
Dagens frukost blev 1 msk chiafrön som tillsammans med 1 tsk carob fått svälla en timme i 1 dl mandelmjölk, och på det en stor klick vaniljkesokvarg, gul kiwi, rostade soyabönor, gojibär, torkade granatäpplekärnor och riven kokos. Mums!
7 Kommentarer
Emma
14 augusti, 2012 at 19:53Så fantastiskt det såg ut! Och som svar på din kommentar – Det låter jättetrevligt! Avslutar del ett på utbildningen imorgon och kommer tillbaka 20-30 september, även 15-30 oktober, då kanske vi skulle satsa på en fika? 🙂
roethlisberger
15 augusti, 2012 at 18:51vad roligt! Förstår, jag kommer börja min del två den 29e september, i sthlm, så vi kan ju försöka time:a in en fika då, då? När vi båda pt:ar oss hela dagen, då kan ju en kaffe sitta fint efter en heldag 😉
Ellinor
14 augusti, 2012 at 21:02Var köper du din mandelmjölk? Jag hittar bara sötad i mataffärerna kring mig så jag gör min egen än så länge, men det skulle ju vara ganska skönt att kunna köpa också.. 🙂
roethlisberger
15 augusti, 2012 at 18:49hmm jag köper den på välsorterade matbutiker, så som ica coop etc.. inget fancy alls utan de vanliga kedjorna! 🙂 hur gör du din egen? jag har inte vågat mig på det ännu..
Mathilda
11 september, 2012 at 15:42Hej! Vad menar du när du skriver ”vaniljkesokvarg” ? 🙂 blandar du bara vaniljkvarg med naturell keso då eller ?
Mathilda
11 september, 2012 at 15:44Hej! Vad menar du med ”vaniljkesokvarg” ? 🙂 Är det bara vanlig vaniljkvarg som du blandar med naturell keso då ?
roethlisberger
11 september, 2012 at 20:30det är kvarg, keso och vaniljpulver ihoprört 🙂