Inspiration och pepp passionstories Träning Vardagsuppdatering

vi är everydaystories

Har ni noterat listen längst ner i bloggen? Nu äntligen finns bloggnätverket som innehåller allt det där fina som jag vill fylla mitt liv med. Som dels är träning, men också så mycket mer. Ni vet, saker som mäktiga chokladkakor & gröna hulksmoothies. Äventyr & funderingar. Fniss åt roligheter & kunskap om intressanta ting. Ledorden är passion & inspiration. Vi är Everydaystories.se , välkommen till oss!

Jag är en del av Everyday stories980x300

Vi är ett gäng bloggprofiler som skriver om det som ligger oss allra varmast om hjärtat, det som gör livet en gnutta bättre. Fokus är hälsa & välmående, och visst gillar vi träning – precis som vi gillar en himla massa annat också. Med en önskan att varje dag inspirera samlar vi nu våra inlägg. Och tillsammans är vi därför Everydaystories.

everydaystoriesprofiler

Häng med, låt dig inspireras! Det här är vi:  Erika Emmi Karin – Robert & Daniel Andrea – Linnea  Sara  Emma Fanny Sofy

Everyday stories avatar

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar